Koç, hangi ilçe için 'Beni gençleştiriyor' dedi?

Koç, hangi ilçe için 'Beni gençleştiriyor' dedi?

Koç Holding Şeref Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi Rahmi Koç'tan ilginç bir açıkalama...

Koç, hangi ilçe için 'Beni gençleştiriyor' dedi?
16px
24px
31.08.2016 16:23
ABONE OLgoogle
Koç Holding Şeref Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi Rahmi Koç, Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'ndeki Rahmi Koç Müzesi çalışanlarıyla yemekte biraraya geldi. Rahmi Koç, Ayvalık'ın havasının kendisini gençleştirdiğini söyledi.

Rahmi Koç tarafından çalışanlarına geleneksel akşam yemeği verildi. Ayvalık’ın dünyaca ünlü turizm merkezi Cunda Adası’ndaki Teos Restaurant’ta gerçekleşen yemeğe şirket yöneticileri, Beko eski Genel Müdürü İbrahim Yazıcı, Cunda Adası’nda bulunan Rahmi Koç Müzesi Sevim ve Necdet Kent Kitaplığı ile Rahmi Koç Müzesi çalışanları, Rahmi Koç’un özel şoförü ve kaptanı ile birlikte ünlü tarihçi İlber Ortaylı da katıldı.

Ayvalık’ı çok sevdiğini belirten Rahmi Koç, bu yüzden de her yıl tatilini Ayvalık’ta geçirdiğini ve ilçenin havasının kendisini gençleştirdiğini kaydetti.



Yunanistan’ın Midilli Adası’nda geçtiğimiz yıllarda hizmete soktukları Setur Marina’yı ziyaret ettiğini anlatan Rahmi Koç, dönüş istikametinde ise çok sevdiği Ayvalık’a uğramadan geçemediğini anlattı.

Koç, çalışanlarına özverili çabaları nedeniyle de teşekkür etti.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde