Rahmi Koç, davetlilerden Covid- 19 testi istedi!

Rahmi Koç, davetlilerden Covid- 19 testi istedi!

Rahmi Koç, her yıl Bodrum Divan Palmira’da verdiği geleneksel yaz davetini gerçekleştirdi. Davete katılacak tüm misafirlerden, Koç Ailesi’ne ait Amerikan Hastanesi’nde Covid-19 testi yaptırmaları istendi

Rahmi Koç, davetlilerden Covid- 19 testi istedi!
16px
24px
26.08.2020 07:34
ABONE OLgoogle

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'un, her yıl Bodrum Divan Palmira'da verdiği geleneksel yaz davetini sessiz sedasız gerçekleştirdiğini öğrendim.

Bu yılki davet, önceki davetlerden çok farklı olmuş çünkü bu kez davete, pandemi damgasını vurmuş! Rahmi Bey, pandemiden dolayı davetli sayısını çok kısıtlı tutmakla kalmayıp bir de davetlilerinden Covid- 19 testi istemiş.

Evet, yanlış okumadınız. Dostlarına gönderdiği davet mektubunda, davete gelmeden önce Amerikan Hastanesi'nde Covid-19 testi yaptırmalarını rica etmiş. Test yaptırmayanı da davete almamış.

9 Ekim'de 90 yaşına basacak olan Rahmi Bey, ihtiyatlı davranmakta haklı ama dostlarından Covid testi istemek de biraz abartı olmuş sanki!!!

Bülent Cankurt/Günaydın

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde