Qnet'in avukatından Patronlardunyasi.com'u tehdit

Qnet'in avukatından Patronlardunyasi.com'u tehdit

Mese İletişim danışmanlığı daha önce defalarca Türkiye'de mahkemelik olmuş Qnet'in basın bültenini paylaştı. Patronlardunyasi.com'da bunu haber yaptı.

Qnet'in avukatından Patronlardunyasi.com'u tehdit
16px
24px
28.03.2015 14:19
ABONE OLgoogle
Mese İletişim danışmanlığı daha önce defalarca Türkiye'de mahkemelik omuş Qnet'in basın bültenini paylaştı. Patronlardunyasi.com'da bunu haber yaptı. 

Ancak biz bülteni değil, Qnet şirketinin Türkiye'de çok büyük kişileri mağdur ettiğini yazdık. Mese konuya ilişkin "Qnet'in aklandığına dair mahkeme kararını paylaşacağını" açıkladı. Ancak geçerli bir açıklama gönderemedi. Bu kez devreye Qnet'in avukatlık firması girdi. 

Murat Hukuk Bürosu'ndan Av. Beste Zoraloğlu, Qnet hakkında gerçekleri yazdığı için "Hukuki ve Cezai işlemler işlemlere başlanılacağını belirtirim" diyerek tehdit etti. 

Biz bu tehdit üzerine Murat Hukuk Bürosunu aradık ancak Av. Beste Zoraloğlu'na ulaşamadık. 

Ancak biz Qnet'le ilgili az bilgi paylaşmışız. 

İŞTE SİZE QNET'LE İLGİLİ ŞİKAYETVAR SİTESİNDE YER ALAN HABERLER

QNET Promosyon Para İadesi!

Alperen U. | 26 Mart 2015 09:29 Qnet sisteminden çıktım,gereken belgeleri Qnet 'e gönderdim, bana paramın 3 gün içerisinde yatacağını söylemişlerdi fakat 20.03.2015 tarihinde belgeleri yollamama rağmen parayı hala hesabıma yatırmadılar.

QNET Promosyon Ürün İadesi Ve İptalini İstiyorum.

Şule D. | 26 Mart 2015 09:49 Tanımadığım biri tarafından yanlış bilgilendirildim. Hem kredi çektirdiler hem de üstüne annemi aldılar. Elimize ulaşmayan paketleri ve üyeliğimizin iptal edilmesini istiyorum. Para iadesi yapılmasını istiyorum.

QNET Promosyon Ürünü İade Etmeme Rağmen, Ücreti Ödemiyorlar ve Hiçbir Şekilde Ulaşılmıyor.

Yasin Levent S. | 24 Mart 2015 12:24 Tk104449 No.lu müşteriyim, yalan yanlış yönlendirildiğim için sipariş etmiş olduğum su arıtma cihazını, göndermeyin iptal edin diye bildirmeme rağmen geldi, hemen kargo ile iade ettim, kargo belgelerini, takip numarasını ve fatura nüshalarını mail ile gönderip ücret iadesi ve üyelik iptali için onlarca mail attım, telefonlara hiç cevap vermiyorlar, ulaşılamıyor. 

Kargo iadem teslim alınmış G*** İ*** tarafından ama hiçbir şekilde bana dönüş olmadı, hiçbir şekilde de ulaşılamıyorlar. İade işleminin yapılmasını, ürün bedelinin tarafıma iadesini, üyeliğimin iptalini istemekteyim, aksi takdirde hem tüketici hakem heyeti hem de savcılığa bildiride bulunacağım. 

QNET Promosyon Elime Geçmeyen Ürün İadesi!

Nermin S. | 21 Mart 2015 17:12 Bir arkadaşım aracılığı ile QNET'e sözlüm ile birlikte üye olduk. Ama benim ürünüm bir ayı geçmesine rağmen tarafıma teslim edilmedi. Bu nedenle ürün iade hakkımı kullanarak paramın iade edilmesini istedim. Ama yetkililer tarafından iade süresini aştığımız için bu işlemin yapılamayacağını söylendi. Sorunun kendilerinde olmadığını kargodan kaynaklandığını söyleyerek kargo şirketi ile iletişime geçmemiş söylüyorlar. Biz ürünü kargodan değil QNET'ten alıyoruz bu nedenle elimize geçmeyen ürünün iadesinin yapılmasını ve paramın ödenmesini istiyoruz.

QNET Promosyon Telefonlara Cevap Verilmiyor.

Alperen U. | 17 Mart 2015 12:09 Qnet sisteminden 06.03.2015 tarihi itibarıyla çıktım paramın iadesini talep etmiştim. Fakat hala bekleme aşamasındayım. Gerekli belgeleri yolladım bana parayı iade edeceklerini söylemişlerdi. Fakat telefonlarıma cevap vermiyorlar. Param ne zaman geri iade edilecek daha doğrusu param iade edilebilecek mi?

QNET Promosyon Maillerine Cevap Verilmemesi.

Alperen U. | 11 Mart 2015 09:41 Almış olduğum ürün 06.02.2015 tarihinde ellerine ulaştı, fakat benim hesabıma parayı yollamaları için arkadaşım olan kişiden imzalı dilekçe almamı söylediler fakat arkadaşım, dilekçeyi imzalamadı. 

Benim sistemden çıkmamı istemediği için. Sonra müşteri hizmetleriyle konuştum bana bir belge yollayacaklarını buna gerek olmadığını söylemişlerdi. Maillerine isteklerimi defalarca yazdım fakat maillerime cevap vermediler. Hangi belge lazımsa benim mail adresime yollar misiniz.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde