Putin'den sonra Ruhani de Kudüs için geliyor

Putin'den sonra Ruhani de Kudüs için geliyor

İranlı yetkililer, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin İslam İşbirliği Teşkilatı'nın bu hafta düzenlenecek olan olağanüstü zirvesine katılacağını duyurdu. Ruhani en son Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin ile Soçi'de bir araya gelmişti.

Putin'den sonra Ruhani de Kudüs için geliyor
16px
24px
10.12.2017 17:38
ABONE OLgoogle

Kudüs’te yaşanan kriz sonrasında bu hafta bir araya gelecek İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısına İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani’nin Türkiye’ye geleceği açıklandı.

İran Cumhurbaşkanlığı İletişim ve Bilgiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Parvis İsmaili, Twitter üzerinden haberi duyurdu.

Twitter üzerinden gelişmeyi duyuran İsmaili, Ruhani’nin olağanüstü zirvede bir konuşma da yapacağını dile getirdi. Son dakika! Putin, Ankara'ya sürpriz ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 13 Aralık’ta ön ayak olduğu olağanüstü zirvede Trump’ın Kudüs konusundaki kararı masaya yatırılacak.

En son Soçi’de düzenlenen Suriye zirvesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Ruhani ile bir araya gelmişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde