Prof. Dr. Kerem Alkin Bloomberg HT'den ayrıldı nereye geçti?

Prof. Dr. Kerem Alkin Bloomberg HT'den ayrıldı nereye geçti?

Bloomberg HT TV genel yayın yönetmeni olarak başarıyla yürüten Prof. Dr. Kerem Alkin istifa etti, halkla ilişkiler sektörüne geçti

Prof. Dr. Kerem Alkin Bloomberg HT'den ayrıldı nereye geçti?
16px
24px
18.04.2013 17:09
ABONE OLgoogle

Kuruluşundan bu yana Bloomberg HT TV’nin önce ekonomi direktörü, ağustos 2012'den itibaren genel yayın yönetmeni olarak başarıyla çalışmalarını yürütmüş olan Prof. Dr. Kerem Alkin, kanal üst yönetimi ile karşılıklı varılmış anlaşma sonucu bu kuruma teşekkür etmiş, uzunca bir süredir yürütmekte olduğu mevcut diğer görevlerine, ayrıca planladığı alanlarda yeni proje ve beraberliklere odaklanmaya karar vermiştir.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İnternet Geliştirme Kurulu Üyeliği, Uluslararası İşbirliği Platformu İcra Kurulu Başkanlığı, MOBİLSİAD Başkanlığı, İTO ve MÜSİAD Ekonomik Değerlendirme Kurul Üyeliği, İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim Üyeliği, TÜGİAD, İMSAD Ekonomi Danışmanlığı görevlerine devam edecek ve aynı zamanda konferanslarını sürdürecek olan Kerem Alkin, 22 Nisan Pazartesi günü itibariyle Bersay İletişim Grubu’nda Danışman Ortak olarak göreve başlayacaktır.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde