Prof. Celal Şengör: Kendi dışkımı yedim

Prof. Celal Şengör: Kendi dışkımı yedim

Prof. Dr. Celal Şengör, Ekşi Sözlük'te katıldığı soru cevap etkinliğinde kendi dışkısını yediğini itiraf etti.

Prof. Celal Şengör: Kendi dışkımı yedim
16px
24px
10.10.2018 07:23
ABONE OLgoogle

Ünlü Profesör Celal Şengör, Ekşi Sözlük’ün düzenlemiş olduğu soru–cevap etkinliğine katıldı.

Katıldığı programda Celal Şengör, Ekşi Sözlük kullanıcılarının kendisine yönelttiği birbirinden ilginç sorulara cevap verdi.

Katıldığı televizyon programlarında yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme oturan Celal Şengör, "Kendi dışkınızı hiç yediniz mi?" sorusuna "Yedim. Özellikle insan dışkısı acıydı cevabını verdi.

İsviçre’de doktora yaptığı yerde otlayan ineklerin ve dağ keçilerinin de dışkılarının tadına baktığını söyleyen Şengör, “Özellikle insan dışkısı acıydı. Ötekiler de tatlıydı ama insanınki kadar acı değildi. Bu bir merak meselesidir, merak eden her şeyi dener” cevabıyla herkesi şaşırttı.

“SEKS HAYATIMI SORMAYIN”

“Merhabalar, aşk hayatınız, hayatınız boyunca nasıl gitti ve şu an nasıl gidiyor” sorusuna yanıt veren Şengör bu soruyu şöyle yanıtladı:

“Çok güzel bir soru bu çünkü hayatım boyunca çok iyi gitti. Çok sevdiğim bir kadınla evlendim, bugün olsa yine aynı kadınla evlenirim, aynı aşk devam ediyor, çok sevdiğim bir mesleğim var, meslek aşkım da aynen devam ediyor, dolayısıyla aşk hayatım bayağı iyi, bayağı mutluyum yani. Tabii seks hayatımı sormayın; belli bir yaştan sonra o azalıyor, o da normal.”

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde