Potanın sultanları artık işkadını

Potanın sultanları artık işkadını

Türk bayan basketbolunun iki ünlü oyuncusu iş dünyasına atıldı.

Potanın sultanları artık işkadını
16px
24px
20.03.2010 10:53
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe’nin 1.95’lik milli basketbolcusu Nevriye Yılmaz ve Galatasaray’ın üçlük basketleriyle tanınan milli oyuncusu Esra Şencebe, sahalardaki başarılarını iş hayatına taşımak için kolları sıvadı.

İki ezeli rakipten Galatasaraylı Şencebe, restoran işinde karar kılarken, Fenerbahçeli Yılmaz ise spor okulu açıyor.

Geçen ay ‘Esman Gıda’ adlı bir şirket kuran Esra Şencebe, Beyoğlu İstiklal Caddesi Hıdivyal Palas’taki Mano Bistro adlı popüler restoranın bir şubesini açtı.

Tünel’de açılan ve sadece burger yapmak üzere yola çıkan Mano Burger, etin miktarını büyük tutarak farklılaşmaya çalışıyor. Mano Bistro’nun sahibi Ahmet Kayaoğlu da Galatasaray’da basketbol oynamış bir isim.

3 kaptan bir arada

Fenerbahçe taraftarının ‘Herkes Yılar, Nevriye Yılmaz’ şeklinde özel bir tezarühatla desteklediği Nevriye Yılmaz ise bu ay menajeri eski Fenerbahçeli basketbolcu Ceren Ateş’le ortak ‘CNC Sportif Hizmetler’ adlı bir şirket kurdu. Basketbol okulu açmaya hazırlandıklarını belirten Ceren Ateş, okulda benzerinin Avrupa’da bile olmadığı bir ortam hazırlayacaklarını söyledi. Bir ortaklarının da yine basketbolcu Çiğdem Bergütay olduğunu belirten Ateş, “Nevriye marka isim olacak. Ortak noktamız çok. Üçümüz de Fenerbahçe’de kaptanlık yaptık. Basketbola yeni bir soluk getireceğiz. İşe yaz kampıyla başlıyoruz” diyor. 

Serkan Arman/Milliyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde