Polonyalı sevgiliden milyoner iş adamına bebek şoku!

Polonyalı sevgiliden milyoner iş adamına bebek şoku!

Polonyalı sevgilisinin evlenme isteğini reddeden ünlü işadamı Sezai Taşkent, baba olmaya hazırlanıyor.

Polonyalı sevgiliden milyoner iş adamına bebek şoku!
16px
24px
20.10.2016 10:53
ABONE OLgoogle

Bir yıldır aşk yaşadığı Polonyalı sevgilisinin evlenme isteğini reddeden ünlü işadamı Sezai Taşkent, baba olmaya hazırlanıyor. 5 aylık hamile olduğu söylenen Polonyalı güzel, Taşkent’i hamilelik haberiyle şoke etmiş. 

Yıllardır çapkınlıklarıyla adından söz ettiren bir dönem dünyaca ünlü model Anna Beatriz Barros’la aşk yaşayan Sezai Taşkent, durulmak bilmiyor!

Geçtiğimiz yaz 15 milyon Euro’luk üç katlı lüks yatında verdiği partilerle Ibiza’da nam salan STFA’nın veliahdı Sezai Taşkent, bir yıldır gönlünü Polonyalı sarışın bir güzele kaptırdı.

Taşkent’le yaşadığı ilişkiyi evlilikle taçlandırmak isteyen Polonyalı güzel, sevgilisinden olumsuz yanıt alınca yine de pes etmemiş.

Sosyetede konuşulanlara göre, sarışın sevgili bir türlü evlenmek istemeyen Sezai Taşkent’i yola getirmek için hamile kalmış. Beş aylık hamile olan Polonyalı sevgilisinin bebek sürprizi karşısında şoke olan Sezai Bey, ikinci kez baba olmaya hazırlanıyor.

Sezai Taşkent'in yanında oturan kadın Polonyalı sevgilisi...

Ünlü işadamı, önce bebek sonra nikâh modasına uyup Polonyalı sevgilisiyle evlenir mi bilinmez ama Taşkent’in baba olmak için gün saydığı öğrenildi.

Reşat Balcıoğlu / HT Magazin

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde