Polisi kabarık yemek faturası ele verdi

Polisi kabarık yemek faturası ele verdi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 4 ayrı sosyal tesisin ana muhasebesinde görev yapan polis memuru Halil Avcı, milyonlarca liralık vurgun yaptığı suçlamasıyla tutuklandı.

Polisi kabarık yemek faturası ele verdi
16px
24px
26.09.2014 05:42
ABONE OLgoogle
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 4 ayrı sosyal tesisin ana muhasebesinde görev yapan polis memuru Halil Avcı, milyonlarca liralık vurgun yaptığı suçlamasıyla tutuklandı. Polis Eğitim ve Kongre Merkezi'nde (PEKOM) ilk şüphe, tedarikçi firmalardan birinin 290 bin liranın ödenmediği yönündeki itirazıyla başladı.

KAYITLAR İNCELEMEYE ALINDI

Zeytinburnu PEKOM, Baltalimanı Polis Evi ve Sosyal Tesisleri, Ortaköy Polis Evi ve Sosyal Tesisleri ile Beylerbeyi Polis Evi ve Sosyal Tesisleri'nin tüm muhasebe kayıtları incelemeye alındı.

2 BİN LİRALIK YEMEK

Tespit edilen usulsüzlüklere dair incelemeler sürerken, Halil Avcı'nın, memur arkadaşlarına 2 bin liralık yemek ısmarladığı ve tedarikçi firmaya ödemesi gereken 290 bin lirayı sistem üzerinde ödemiş gibi gösterdiği belirlendi. İncelemelerle vurgunun boyutu, şimdiden 3 milyon liraya ulaştı.
Yusuf Doğan/Yeni Şafak
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde