Polisan, Türk Sürdürülebilirlik Kodu'na uygulama partneri oldu

Polisan, Türk Sürdürülebilirlik Kodu'na uygulama partneri oldu

Polisan Holding, sürdürülebilirlik konusundaki çalışmalarına yeni bir halka ekledi.

Polisan, Türk Sürdürülebilirlik Kodu'na uygulama partneri oldu
16px
24px
27.06.2019 12:35
ABONE OLgoogle

Sürdürülebilirlik kavramını markasına ve hizmetlerine entegre etmeyi benimseyen, bu amaçla çevresel sürdürülebilir üretim prensibiyle stratejilerini ve yatırımlarını her aşamada ekonomik, çevresel ve sosyal açıdan artı değer yaratacak şekilde oluşturan ve kurduğu yönetim sistemleri ile bu çalışmalarını güvence altına alan Polisan Holding, Türk Sürdürülebilirlik Kodu’na uygulama partneri oldu.

Türkiye’deki sürdürülebilirlik raporlama anlayışını şeffaflık ve karşılaştırılabilirlik açısından yeni bir seviyeye taşıyacak olan Sürdürülebilirlik Kodu, kriterlerini ülkesel ve bölgesel koşullar dikkate alınarak oluşturuluyor.

Bu süreçte, platform ile Polisan Holding uygulama partneri olarak, Kod’un gelişmesine katkıda bulunacak, sürdürülebilir iş modelleri ve uygulamalarla ilgili deneyimlerini paylaşacak; ulusal ve uluslararası sürdürülebilirlik perspektifinde çalışmalarını geliştirmeye devam edecek.

Küresel Raporlama Girişimi’ni (GRI), Sosyal Raporlama Standartları’nı (SRS),Avrupa Finansal Analistler Dernekleri Federasyonu (EFFAS) raporlama standartlarını yöntem olarak benimseyen Türkiye Sürdürülebilirlik Kodu, globalde de Türk şirketlerine paydaşları ile ortak dilde konuşmaya devam etme imkanı sağlayacak.

Polisan Holding Yönetim Sistemleri ve Sürdürülebilirlik Müdürü Dilek Sarıaslan, Holding olarak Türkiye’de vizyoner bir yaklaşımla kurulan platformun Uygulama Partneri olmayı çok değerli bulduklarını söyledi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde