Pierre Cardin kalem cebellezi

Pierre Cardin kalem cebellezi

Pierre Cardin, Türk Kızılay'ı ile önemli bir projeye imza attı. Törene kalem damgasını vurdu

Pierre Cardin kalem cebellezi
16px
24px
13.11.2008 15:01
ABONE OLgoogle

Türkiye'nin en büyük hazır giyim ve perakende gruplarından Aydınlı, Türk Kızılayı ile ortak bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Les Ottaman'da düzenlenen protokol imza töreninde taraflar; “Bu bayram ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini hep birlikte güldürelim” çağrısında bulundular. 

Pierre Cardin ile Türk Kızılayı'nın birlikte imza attıkları protokol çerçevesinde, 25 Ekim - 10 Aralık tarihleri arasında Aydınlı mağazaları, Pierre Cardin satış noktaları, Aymerkez Alışveriş Merkezleri ile YKM'lere; hangi marka olursa olsun eski takım elbisesini getirene, Pierre Cardin takım elbise alışverişinde indirim sağlanacak.

Proje çerçevesinde mağazalarda toplanacak takım elbiseler ise, Türk Kızılayı aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine bayramlık olarak iletilecek. 

25 Ekim - 10 Aralık tarihleri arasında devam edecek kampanyaya katılanların mağazalara getirecekleri takım elbiseler anlaşmalı kuru temizleme şirketlerine gidecek ve bu işleminden sonra yeni birer takım elbise gibi ütülenip, paketlenerek Türk Kızılayı temsilciliğine makbuz karşılığı temsil edilecek.

Kullanılmayacak durumda olan kıyafetler ise geri dönüşümde değerlendirilecek.
Proje çerçevesinde Aydınlı mağazaları, Pierre Cardin satış noktaları, Aymerkez Alışveriş Merkezleri ile YKM'lere getirilen eski takım elbiseye karşılık satın alınan Pierre Cardin markalı yeni takım elbise için 50 YTL indirim uygulanacak. Pierre Cardin'in sezon ürünleri için geçerli olan bu indirim oranı, outlet mağazalarda ise 20 YTL olacak. Proje çerçevesinde müşteri satın alma yapmasa dahi yardım amaçlı getirdiği takım elbise de söz konusu mağazalar tarafından kabul edilecek.

Konu ile ilgili düzenlenen basın toplantısında bir konuşma yapan Aydınlı Grup İcra Kurulu Üyesi Levent Özkan, “Aydınlı Grup olarak sosyal duyarlılıklarımız çerçevesinde, Türk Kızılayı gibi güçlü ve itibarlı bir kurumu da yanımıza alarak böyle bir projeye imza atmaktan gurur duyuyoruz. Türk hazır giyim sektörünün önde gelen markalarını temsil eden Aydınlı Grup, önümüzdeki bayram günlerinde binlerce ihtiyaç sahibine bayramlık giysi sağlayarak, yüzlerinin biraz olsun gülmesine katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyacaktır. Bu proje çerçevesindeki hedefimiz 10 Aralık tarihine kadar Türkiye'nin her yerinden binlerce takım elbise toplayarak, ihtiyaç sahiplerine iletmek” dedi.

Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali'de ikinci el elbiseleri asla almadıklarını belirterek, "Daha önce Pakistan için elbise kampanyasında bulunmuştuk. Vatandaş eski püskü elbiselerini göndermiş. Hatta Pakistan'da bunlardan utandık. Bazı insanlar uzun topuklu ayakkabıları vermiş. Oradaki kadınlar ayakkabıları görünce korkup kaçtılar. Ama Aydınlı elbiseleri yıkayıp, ütüleyerek bize vereceği için bu projeyi kabul ettik" dedi.

KALEME EL KOYUYORUM HA

Konuşmalardan sonra imza törenine geçildi. Levent Özkan, imza atması için Tekin Küçükali'ye, Pierre Cardin kalemini uzattı. Küçükali'de, 'Bizde alınan kalem verilmez' dedi. Levent Özkan'da 'Zaten ben size vermek için getirmiştim' dedi. Ardından taraftar el sıkışmak için ayağa kalktılar. Tekin Küçükali yine, "Bu kalem benim oluyor değil mi?" diye sordu. Özkan da, "Tabii başkanım" demesi salonda gülüşmelere neden oldu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde