Phillip Cocu'dan Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran sözler

Phillip Cocu'dan Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran sözler

Fenerbahçe Kulübü, yeni teknik direktör Phillip Cocu’yla 3 yıllık sözleşme imzaladı. Cocu'nun basın toplantısına başkan Ali Koç da katıldı.

Phillip Cocu'dan Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran sözler
16px
24px
27.06.2018 17:13
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Phillip Cocu, saat 16.30 itibariyle İstanbul'a geldi.

Ülker Stadyumu'nda düzenlenen imza töreni; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Sportif Direktör Damien Comolli'nin katılımıyla gerçekleşti.

ALİ KOÇ: UMARIM İLK VE SON TEKNİK DİREKTÖR ANLAŞMAM OLUR

İmza töreninde sözü ilk olarak alan Ali Koç, "Fenerbahçe başkanı olarak ilk defa bir hoca ile anlaştık ve sembolik olarak imza törenimizi yapıyoruz. Umarım ilk ve son teknik direktör anlaşmam olur bu. Beklentilerin yüksek olduğunun farkındayız" ifadelerini kullandı.

'DEVAMLILIK SAĞLANACAK'

Ali Koç, Cocu ve ailesine hoş geldin dileğinde bulunurken Aykut Kocaman'a da teşekkür etti. Aykut Kocaman'ın kendisine, bir süre çalışmayacağını söylediğini ve ekibinin haklarının korunmasını talep ettiğini belirten Koç, "Cocu ile Kocaman'ın ekibi çalışacak. Arzu ettikleriyle devam edecek, burada bir devamlılık sağlanacak" ifadelerini kullandı.

COCU: BİR BÜTÜN OLARAK DEVAM ETMEMİZ GEREKİYOR

Fenerbahçe'nin tarihindeki üçüncü Hollandalı teknik direktör olan Philip Cocu'nun ilk açıklamaları ise şöyle:

Birkaç haftadır görüşme halindeydik. Fenerbahçe'nin geleceğinin nasıl olacağını planladık. Fenerbahçe'nin teknik direktörüyüm artık ve bu bana onur veriyor. Çok çalışacağız, bir bütün halinde devam etmemiz gerekiyor.

Fenerbahçe'nin birçok maçını izledim ama takımı analiz etmenin en iyi yolu birlikte çalışmaktır. Önce oyuncularla beraber çalışmaya başlamalıyız. Teknik anlamda neler yapabiliriz, nasıl oynamalıyız, bunlarla ilgili görüşlerimiz var.

Felsefemiz topa sahip olan ve sahada hareketlilik yaratan bir takım olmak. İlk günden itibaren buna uğraşacağız. Bu sezon stadımızın dolması bize çok fayda sağlayacak. Barcelona ve PSV ile buraya geldim, buradaki atmosferi biliyorum. Umuyorum pozitif atmosferi ve pozitif havayı koruyabiliriz.

Avrupa dışında, PSV dışında ilk teknik direktörlük deneyimim olacak. Futbolcu olarak kendi ülkem dışında tecrübem var. Rakiplerimize saygı duyuyoruz. Hiçbir şey kolay elde edilmiyor. Bir şeyi çok istiyorsanız, onun için her gün çalışmak mecburiyetindesiniz.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde