Perakendeciler tiyatrosu

Perakendeciler tiyatrosu

Ünlü perakendeciler, gizli kalmış rol kabiliyetlerini de konuşturarak sahne alacaklar..

Perakendeciler tiyatrosu
16px
24px
12.10.2008 16:46
ABONE OLgoogle

Perakende Günleri 08 Multi Turk Mall'un ana sponsorluğunda 22-23 Ekim'de Lütfi Kırdar'da başlıyor. Kapanışını Beyaz'ın yapacağı konferansın en çok dikkat çekecek etkinliği perakende dünyasının önde gelen isimlerinin sergileyeceği Zor Zamanlar Perakende A.Ş. bir yönetim tiyatrosu olacak gibi görünüyor.

“Yeni açılan bir alışveriş merkezine girme” ya da “mağazalarda indirim başlatma” gibi kararlar da dâhil, perakendeyle ilgili bir dizi önemli konuyu konuşup karara bağlamak üzere Zor Zamanlar Perakende A.Ş. “Yönetim Kurulu” toplanır.

Toplantı yeri, Perakende Günleri 2008'in sahnesidir...
Sektörün önde gelen firmalarının yöneticilerinden oluşan bu Yönetim Kurulu'nun üyeleri; gizli kalmış “rol” yapma kabiliyetlerini de konuşturarak sahnede, önemli konulara çözüm ararlar.

Sağduyulu şirket kurucusu
APS Yönetim Kurulu Başkanı Osman Benzeş'in sağduyulu şirket kurucusunu canlandıracağı yönetim tiyatrosunda hayali bir şirket üzerinden sorunlar ve çözümler tartışılacak. 

Oyunda rol alan isimler: (Önde soldan sağa) Özlem İkiışık, Aslı Karadeniz, Sedef Orman. (Arkada soldan sağa) Tahsin Özlenir, Ekrem Akyiğit, Osman Benze

Boyner Büyük Mağazacılık CEO'su Aslı Karadeniz, finanstan sorumlu yönetim kurulu üyesini, Collezione-Akyiğit Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Akyiğit, yüzde 40 hissesine sahip ortağını, Derimod Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedef Orman, kurucusunun kızını ve yönetim kurulu üyesini, Twigy Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, kurucusunun yeğenini ve yönetim kurulu üyesini, Beta Yönetim Kurulu Üyesi Özlem İkiışık, bayilerden sorumlu hırslı ve çalışkan yönetim kurulu üyesini, Özlenir Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Özlenir, 3 büyük şehirdeki mağazalardan sorumlu yönetim kurulu üyesini canlandırarak sektörün güncel konularını ele alacaklar.

Toplumsal yansıma
Oyuncu perakendeciler, perakendecilere ayna tutacak, karar verme ve yönetim konusunda çok önemli dersler verecekler. Bob Gray hafıza tekniklerini anlatacak Perakende Günleri'nin ikinci gününde Memory Edge Corparation Total Recall'un Başkan ve Kurucusu Bob Gray satışa yönelik hafıza geliştirme tekniklerini anlatacak.

Gray'in müşterileri arasında General Electric, Kodak, Ford gibi firmalar bulunuyor. Gerekli bilgileri, her an kullanıma hazır hale getirmeyi anlatacak olan Gray'in iş dünyasında birçok kimsenin kâbusu olan isim hatırlama, yüze bakıp ismi kaydetme teknikleri hakkında detaylı bir sunum yapacak. Aynı gün Düşünsel Gelişim konulu oturumda, “Türkiye'de kural yok, kaide yok, Türkiye'de her şey olur” diyen Murathan Mungan, “yalpa” kavramından hareketle, ülkede yaşanan gelgitlere ve bunun çarpıcı toplumsal yansımalarına ayna tutacak.

Kapanış Beyaz'la
Perakende Günleri 23 Ekim Perşembe günü Beyaz'ın özel kapanış gösterisiyle son bulacak. Perakende sektörüne, alışverişe, günlük yaşamdaki risklere ilişkin gözlemlerini müzik ve sinema dünyasının birbirinden renkli konuklarıyla aktaracak olan Beyaz, konferans katılımcılarıyla Anadolu Oditoryumu'nda buluşacak.

Songül Hatısaru/Milliyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde