Pentagon ikinci kez iptal etti: Kritik S-400 gelişmesi

Pentagon ikinci kez iptal etti: Kritik S-400 gelişmesi

Türkiye'nin Rusya'dan satın aldığı S-400 hava savunma sistemi ile ilgili dün yapılması beklenen açıklamanın 2. kez iptal edildiği belirtildi.

Pentagon ikinci kez iptal etti: Kritik S-400 gelişmesi
16px
24px
16.07.2019 13:03
ABONE OLgoogle

ABD'li gazeteci Paul McLeary, "Pentagon, programındaki S-400 ve Türkiye konulu basın toplantısını ikinci kez iptal etti. Önce açıklama yapılacağını duyurdular 30 dakika sonra da iptal ettiler. İşler hiç iyi gitmiyor" yorumunu yaptı.

ABD ile Türkiye arasında gerilime sebep olan S-400 hava savunma sistemi ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı… Pompeo: S-400 yaptırımları uygulanacak, Trump da uyacak

ABD Savunma Bakanlığı tarafından önceki gün yapılması planlanan S-400 açıklamasının kısa bir süre sonra iptal edildiği ortaya çıktı.

Breaking Defence isimli savunma sanayi ve teknolojileri üzerine yayın yapan elektronik dergide görev alan ve eskiden Foreign Policy’de çalışan Paul Mcleary isimli gazeteci yaşananları sosyal medya hesabından duyurdu.

Mcleary, “İnanılmaz. İkinci kez, Pentagon Türkiye ve S-400’lerle ilgili bir brifingi iptal etti. Açıklama duyurulduktan 30 dakika sonra iptal edildi. İşler iyi gitmiyor” dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde