Pentagon eski görevlisi Rubin'in hedefinde bu kez kim var!

Pentagon eski görevlisi Rubin'in hedefinde bu kez kim var!

Eski Pentagon görevlisi Michael Rubin yaptığı sosyal medya paylaşımıyla yine Doğu Perinçek'i hedef aldı.

Pentagon eski görevlisi Rubin'in hedefinde bu kez kim var!
16px
24px
30.07.2017 10:29
ABONE OLgoogle

Pentagon sözcüsü gibi kabul edilen Amerikalı Micheal Rubin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'i hedef aldı.

Rubin ''Ulusalcılar darbe yapacak ve YAŞ toplantısında ulusalcılar tasviye edilecek'' CIA destekli söylemi devam ettirdi. Türkiye'den ise bu koraya Rasim Ozan Kütahyalı, Nagehan Alçı, Verda Özer destek vermişti. Türkiye Gazetesi ise 26 Temmuz Çarşamba günü Nuri Elibol imzalı ''Yeni Darbeyi Ulusalcılar Yapabilir'' manşetiyle çıkmıştı.

İşte CIA'nın sesi Rubin'in yaptığı paylaşımlar;

İşte CIA'nın sesi Rubin'in paylaşımları

Rubin daha önce de 12 Ekim 2016 tarihli Amerikan Girişimcilik Enstitüsü'nün resmi internet sitesinde kaleme aldığı yazısında Erdoğan'ın hayatını kaybetmesine sebep olabilecek şiddette üçüncü bir darbenin yaklaşmakta olduğu iddiasında bulunmuştu. Rubin,"Perinçek grubunun Erdoğan’a suikast düzenleyeceği yönünde söylentiler var. Perinçek ve grubu, düşmanlarını temizletmek için Erdoğan’a destek veriyor gibi görünüyor. Tıpkı daha önce Erdoğan’ın, Gülen Cemaati ile birlikte önündeki engelledi ortadan kaldırmak için işbirliği içinde olması gibi. Ancak şunu da unutmamak gerekir ki, Türkiye tarihinde insanlar ve hareketler her zaman intikam almaya yeltenmiştir” ifadelerini kullanarak fitne saçmıştı.

Rubin geçmişte yapmış olduğu başka bir sosyal medya payşamında ise 15 Temmuz FETÖ darbesinin kontrollü darbe olduğunu iddia edip Doğu Perinçek, Recep Tayip Erdoğan, Hulusi Akar'ı sorgulanması gereken kişiler olarak göstermişti.

Rubin geçmişte de Perinçek'i hedef almıştı.

Aydınlık

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde