Pelin ormana kaçtı Tuğçe tarımı seçti

Pelin ormana kaçtı Tuğçe tarımı seçti

Büyük şehirlerin karmaşasından kaçan oyunculara Pelin Batu ve Tuğçe Kazaz da katıldı.

Pelin ormana kaçtı Tuğçe tarımı seçti
16px
24px
07.07.2012 15:53
ABONE OLgoogle

Batu, "Yılın 8-9 ayını ormanlarda geçiriyorum" derken Kazaz da organik tarım yapıp çiftçiliğe el attı.
 
Ünlüler büyük şehirleri terk edip daha sakin bir hayat sürmeye başladı. Tarkan, Sezen Aksu, manken Tuğçe Güder gibi isimlerden sonra şimdi de Tuğçe Kazaz ve Pelin Batu doğayla iç içe yaşamayı tercih etti. Manken ve oyuncu Tuğçe Kazaz Kırıkkale'nin Hasandede ilçesinde 2 bin dönüm arazi üzerinde organik tarım yapmak için kolları sıvadı. Pelin Batu ise İstanbul'un betonlaşmasına dayanamayıp kendini ormanlara attı.
 
DOĞADA KENDİMİ BULUYORUM
 
Pelin Batu, önemli bir işi olmadığı takdirde İstanbul'a ayak atmadığını söyledi. Batu, "Kendimi en iyi doğada hissediyorum. Senemin 8-9 ayı ormanda geçiyorum. Şile Ulupelit Köyü'nde orman içinde bir evimiz var. Bütün köpeklerimi alıp her seferinde doğada kaybolmayı beceriyorum. İstanbul'un beton yığınına dönüşmesinden çok korkuyorum" dedi.
 
EN GÜZELİ ÇİFTLİK HAYATI
 
Çocukluğundan beri çiftlikte yaşamayı hayal ettiğini söyleyen Tuğçe Kazaz yeni işinin organik tarım olduğunu söyledi. Büyük şehirlerin karmaşasından kaçtığını belirten Kazaz şunları söyledi: Çiftlikte yaşayan insanlara gıpta ediyorum. Bir süreden sonra insanların yavaş yavaş kırsala geçmeleri gerektiğini düşünüyorum. Bu modern yaşam tarzı insanın doğasına uygun değil. Kırıkkkale'de 2 bin dönümde organik tarım yapmak çok keyifli."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde