Pelin Gündeş AK Parti'den ihraç edildi

Pelin Gündeş AK Parti'den ihraç edildi

15 Kasım'da Suriyelilere ilişkin olarak yayımladığı mesaj nedeniyle tepki çeken ve ardından disipline sevk edilen eski AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, partiden ihraç edildi.

Pelin Gündeş AK Parti'den ihraç edildi
16px
24px
09.12.2019 17:59
ABONE OLgoogle

AK Parti Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, partinin eski Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır'ın partiden ihraç edildiğini açıkladı. Aydın, Bakır'ın parti içtüzük kurallarına uymadığı gerekçesi ile partiden kesin ihracına karar verdiğini söyledi.

Ne olmuştu?

Pelin Gündeş Bakır, İstanbul Bakırköy'de 3 kişilik bir ailenin siyanürle hayatına son vermesinin ardından sosyal medyada bir mesaj yayımlamıştı. 'Suriyelileri Türklerin sırtından indirin artık' diyen AKP'liye ihraç istemi Bakır, mesajında, "Bu sabah Bakırköy'de 3 kişilik aile hayatına son verdi. Evde yapılan incelemede siyanüre rastlandı. Bu son 10 günde yaşanan 3. toplu intihar vakası. Milletimiz ölüyor. Suriyelileri Türklerin sırtından indirin artık. Vatanlarına dönsünler. Hiçbirine vatandaşlık verilmesin" ifadelerini kullanmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde