Pelikancılar arasındaki ünlü iş adamı kim?

Pelikancılar arasındaki ünlü iş adamı kim?

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başbakanlık'tan çekilmesiyle sonuçlanan Pelikan Dosyası'nda, Davutoğlu ile Saray arasında yaşanan gerginliklere dair ifadeler ileri sürülmüştü...

Pelikancılar arasındaki ünlü iş adamı kim?
16px
24px
30.11.2017 08:37
ABONE OLgoogle

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başbakanlık'tan çekilmesiyle sonuçlanan Pelikan Dosyası'nda, Davutoğlu ile Saray arasında yaşanan gerginliklere dair ifadeler ileri sürülmüştü.

O dosyanın hazırlanışında da Hilal Kaplan ile eşi Süheyb Öğüt, işadamı Nafiz Can Paker, Melih Altınok, Kurtuluş Tayiz, Cemil Barlas, Haşmet Babaoğlu gibi isimlerin katkısı olduğu ileri sürülmüştü.  Davutoğlu'ndan 'Pelikan dosyası' göndermesi: Sanal şarlatanlara izin vermeyeceğiz

Pelikan Dosyası’nın hazırlandığı sürece dair “@OskarSchindIer” adlı Twitter hesabından yeni fotoğraflar paylaşıldı. Fotoğraflarda Hilal Kaplan ile eşi Süheyb Öğüt ve Nafiz Can Paker görülüyor.  Eski 'Pelikan'cıdan şok itiraflar: Hangi bakanlar yalıyı ziyaret etmiş?

Öte yandan fotoğrafların, dosyanın hazırlandığı Kuzguncuk’taki Beyaz Köşk’te mi çekildiği belirtilmiyor.

İŞTE O FOTOĞRAFLAR..

OdaTV

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde