Pegasus'a şikayet yağıyor

Pegasus'a şikayet yağıyor

Ali Sabancı'nın başkanı olduğu Pegasus Havayolları hakkında hem yolculardan hem de çalışanlardan gelen şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor

Pegasus'a şikayet yağıyor
16px
24px
01.10.2014 07:11
ABONE OLgoogle
Ali Sabancı'nın başkanı olduğu Pegasus Havayolları hakkında hem yolculardan hem de çalışanlardan gelen şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak uçuş ekiplerine 300 liralık yemek fişi verip uçakta yemek sattığı ortaya çıkan Pegasus, vukuatlarına bir yenisini daha ekledi. 

BOŞUNA UĞRAŞMAYIN 

Yolcuların her adımını paraya çeviren Pegasus'un, yolcuların seyahat esnasında valizlerinde oluşan zararları da karşılamadığı öğrenildi. Valizi yolculuk sürecinde paramparça hale gelen bazı Pegasus müşterileri, "Yapılan başvurular işe yaramıyor. Pegasus suçunu kabul edip zararımızı karşılamıyor" diyerek, duruma isyan etti.

Pegasus'un valiz mağdurları arasında tatilciler de var. Sağlam valizle uçağa binip paramparça haliyle karşılaşan bir Pegasus müşterisi, yırtılan valizi için başvuru yapmak istediğini, ancak görevlinin "Boşuna zaman harcamayın. Sonuç alamazsınız" cevabı ile karşılaşıp şikayetten vazgeçtiğini anlattı.
Takvim
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde