ABD bu Türk kızını konuşuyor

ABD bu Türk kızını konuşuyor

Genç kadın 25 milyon dolarlık tazminatın peşini bırakmayacağını söylüyor

ABD bu Türk kızını konuşuyor
16px
24px
17.08.2012 11:03
ABONE OLgoogle

ABD'de nişanlısının ölümünden sonra, eski aşkının sahip olduğu şirketten atılan Emel Dilek, Bild'e konuştu. Genç kadın 25 milyon dolarlık tazminatın peşini bırakmayacağını söylüyor

ABD'de Mercedes bayisi sahibi Ronald Pecunies ile nişanlı olan 35 yaşındaki Emel Dilek, ABD'deki davayla ilgili suskunluğunu Bild gazetesi için bozdu. Emel Dilek, sevgilisinin ölümünden sonra işten kovulmuş ve mahkemeye gitmişti. Dilek'i işten atan sevgilisinin ortağı Arthur Watson "Emel'in tek işi Ron ile yatmaktı. Bunun için yılda 120 bin dolar kazanıyordu. Hiç iş yapmıyordu. Ben de onu kovdum" açıklamasını yaparken, davaya bakan hakim ise Emel Dilek'i haklı çıkaracak açıklamalarda bulunmuştu.

Almanya doğumlu genç kadın ise Bild'e yaptığı açıklamalarda şunları söyledi: Arthur Watson, Ronald'ı kıskanıyordu. İlişkimizin bitmesi için birçok deneme yaptı ama başarılı olamadı. Almanya'da Mercedes'te çalışırken Ronald'la tanıştık. Harika bir transfer teklifinde bulundu ve 2009 yılında kabul ettim.

Emel Dilek, nişanlısını ortağı olan ve kendisini kovan Arthur Watson için "O, sevgilim Roanld'ı kıskanıyordu. İlişkimizin bitmesi için çok uğraştı ama başarılı olamadı. 85 yaşındaki biriyle çok mutlu günler geçirdim. Ronald benim hayatımını rengiydi. Buna Arthur engel olamazdı" dedi.

O HAYATIMIN RENGİYDİ

Pazarlama müdürü olduktan sonra her ay satışlar arttı. 3 yılda yüzde 300 büyüdük. Dava sonunda 25 milyon dolarlık tazminat kazanacağım. Çünkü haklı olduğum sözleşmeyle kanıtlandı. 85 yaşındaki biriyle çok mutlu günler geçirdim. O hayatımın rengiydi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde