Patronlara kötü haber: O nargileci yıkıldı!

Patronlara kötü haber: O nargileci yıkıldı!

Murat Ülker, Mehmet Cengiz, Mustafa Boydak ve Memduh Boydak'ın müdavimi olduğu nargileci yıkıldı

Patronlara kötü haber: O nargileci yıkıldı!
16px
24px
29.05.2015 12:35
ABONE OLgoogle
Ali Baba, Tophane’den ayrıldı

Nargile sevenler Tophane’yi iyi bilir. Eskiden “Amerikan Pazarı” diye bilinen bölgede başlayan nargile kafeler bölgede hızla yayılmış, en gözde mekanlar arasında yerini almıştı. Bölgedeki en köklü ve meşhur nargilecinin Ali Baba Nargile Cafe olduğunu söylesek abartmış olmayız. Geçtiğimiz aylarda Ali Baba Nargile Cafe’nin mayıs ayında mekanı boşaltacağını ve geçen yıl Ortaköy’de açılan yeni yerinde hizmet vereceğini yazmıştık. 

Alibaba Nargile Cafe ve Alibaba V.I.P Cafe olarak hizmet veren mekanın birbirinden ünlü ve zengin müdavimleri bulunuyordu. Yıldız Holding’in patronu Murat Ülker, Cengiz İnşaat’ın sahipleri Mehmet ve Ekrem Cengiz, Boydak Holding’in sahiplerinden Mustafa Boydak ve Memduh Boydak ilk akla gelen isimler...

İş dünyasının önde gelen isimlerinin uğradığı bir mekandı burası. Birçoğunun masası her daim hazır bekletiliyor, her gün gelmeseler de o masalar başka birine verilmiyordu. Di’li geçmiş zaman ifadesini kullanıyoruz, çünkü bu mekan geçtiğimiz hafta tarih oldu.

Geçen hafta yolumuz Tophane’ye düştüğünde gördük; mekan boşaltılmış ve yıkım başlamış. Ali Baba’ya komşu mekanların da bir iki ay içinde boşaltacağı konuşuluyor. Bu alanlar Galataport Projesi içinde yer alıyor. Bu arada Galataport Projesi’ne bu yıl içinde başlanacağı konuşuluyor…
Para Dergisi
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde