Patronlar yarın toplanıyor

Patronlar yarın toplanıyor

2013 yılının ikinci TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi (YİK) toplantısı yarın yapılacak. İşte program...

Patronlar yarın toplanıyor
16px
24px
19.09.2013 15:48
ABONE OLgoogle

2013 yılının ikinci TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi (YİK) toplantısında, TÜSİAD üyeleri, Türkiye’nin siyasi ve ekonomik gündemini bu alandaki uzmanlar ile istişare edecek. 
 
TÜSİAD’ın 2013 yılı ikinci Yüksek İstişare Konseyi (YİK) toplantısı 20 Eylül 2013 Cuma günü, İstanbul Çırağan Sarayı’nda düzenlenecek. Toplantının açılış konuşmaları TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Erkut YÜCAOĞLU ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem YILMAZ tarafından yapılacak.

Açılış konuşmalarının ardından gerçekleştirilecek bölümde, TÜSİAD üyeleri Türkiye’nin siyasi ve ekonomik gündemini, bu alandaki uzmanlar ile istişare ederek görüş alışverişinde bulunacak. Gündeme ilişkin tartışmalara kritik bir çerçeve kazandırmak amacıyla KONDA Araştırma ve Danışmanlık Genel Müdürü ve T24 İnternet Gazetesi Köşe Yazarı Bekir AĞIRDIR, ilgili konu başlıklarını yatay kesen bir toplumsal eğilim değerlendirmesini TÜSİAD üyeleri ile paylaşacak.

AĞIRDIR’ın sunumunun ardından, Radikal Gazetesi Köşe Yazarı Uğur GÜRSES “Ekonomik Gelişmeler”, İstanbul Ekonomi Danışmanlığı Yönetici Ortağı ve Ekonomi ve Dış Politika Araştırmalar Merkezi (EDAM) Başkanı Sinan ÜLGEN “Dış Politika” ve Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. E. Fuat KEYMAN “Demokratikleşme Bağlamında Siyasi Reformlar” başlıklı konularda üyelere sunum yapacak.  

Uzmanların sunumlarının ardından üyelerle yapılacak olan istişare bölümü, basına kapalı olarak gerçekleşecek. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde