Patronlar nasıl tıkır tıkır dedi?

Patronlar nasıl tıkır tıkır dedi?

Türkiye'nin önde gelen 7 patronu böyle 'Tıkır Tıkır' dedi. İşte o reklam filmi...

Patronlar nasıl tıkır tıkır dedi?
16px
24px
09.12.2009 16:00
ABONE OLgoogle

Türk makinesi ile ilgili algılamayı güçlendirmek ve sektörün pazar payını yükseltmek amacıyla başlattığı tanıtım ve iletişim atağı sürüyor.

Aralarında Mustafa Koç, Güler Sabancı, Bülent Eczacıbaşı, Erdoğan Demirören, Abdülkadir Konukoğlu ve Cem Boyner'in de bulunduğu iş dünyasının öncü isimlerinden Türk Makine Sanayi'ne destek geldi.

Türk makine sektörünün iç pazara yönelik kampanyasında görev alan iş dünyası temsilcileri kamera karşısına geçerek aynı ortak mesajları verdi.

“Türk makineleri kalitelidir” ve “Türk makineleri TIKIR TIKIR çalışıyor”...

Türk makinecilerinin ses getiren yeni kampanyası, Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri (OAİB) ve MTG Başkanı Adnan Dalgakıran'ın ev sahipliğinde, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, TİM bünyesindeki ihracatçı birliklerinin başkanları ve iş dünyasının temsilcilerinin de hazır bulunduğu Swiss Otel'de düzenlenen bir törenle kamuoyuna tanıtıldı.

MTG Başkanı Adnan Dalgakıran, “Hatırlarsınız; 10 Haziran'da yapmış olduğumuz ilk lansman toplantısıyla yola çıkarken, Türk Makine Sektörü'nün dünyaya yön vermesine rağmen ülkemizde henüz tam ve doğru olarak algılanmadığını ve bu gerekçe ile de bir tanıtım kampanyası başlattığımızı ifade etmiştik. Yaklaşık 6 ayda bu konuda önemli bir mesafe kaydettik. Türk makinelerinin dünyanın birçok ülkesinde “TIKIR TIKIR” çalıştığını her ortamda tek bir ağızdan söyledik” dedi.

iŞTE O REKLAM FİLMİ

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde