Patronlar ava çıkıyor!

Patronlar ava çıkıyor!

Aralarında Cem Boyner, Mahmut Özgener, Gökhan Çarmıklı, Can Kestelli, Mustafa Taviloğlu gibi iş dünyasının seçkin isimleri en büyük ve en çok balığı tutmak için centilmence mücadele edecek.

Patronlar ava çıkıyor!
16px
24px
01.10.2012 14:14
ABONE OLgoogle

Ülkemizde sportif balıkçılığın en değerli etkinliklerinden biri kabul edilen “Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası”, bu yıl altıncı kez 4-7 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek.

Uluslararası Spor Balıkçılık Federasyonu tarafından belirlenen özel kurallar çerçevesinde gerçekleşen turnuva; Murat İyriboz, IGFA Türkiye Temsilcisi Elvio Pennetti ve turizm profesyoneli İlknur İçingir gibi amatör balıkçılık etkinlikleri konusunda uzman isimler tarafından organize ediliyor.

 Patronlar avlanacak!

 Alaçatı Port Marina’da düzenlenecek Vodafone Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası’nda aralarında Cem Boyner, Mahmut Özgener, Gökhan Çarmıklı, Can Kestelli, Mustafa Taviloğlu, Turgut Konukoğlu, Can Ekşioğlu, Hilmi Kayhan  gibi iş dünyasının seçkin isimlerinin de bulunduğu 300’den fazla kişi, 70 tekneyle en büyük ve en çok balığı tutmak için centilmence mücadele edecek.

 Gökhan Öğüt: “Meraklılarının sportif balıkçılığa ulaşımını kolaylaştırıyoruz”

 Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası’nın, Avrupa’nın en büyük balıkçılık yarışmalarından biri kabul edildiğini belirterek şunları söyledi:

 “Vodafone, faaliyet gösterdiği tüm ülkelerde toplumsal sorumluluklarını yerine getirmeyi, sosyal gelişme ve kalkınmayı desteklemeyi öncelikli görevlerinden biri olarak görüyor, spora ve sporun tüm alternatif dallarına büyük önem veriyor. Sportif balıkçılık, ülkemizde henüz gelişmeye başlayan bir spor dalı. Bu açıdan Vodafone olarak Avrupa'da ve dünyada en önemli sportif balıkçılık organizasyonlarından biri olarak kabul edilen Vodafone Red, Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası’nı destekleyerek hem Türk sporuna hem de özel olarak sportif balıkçılığa katma değer sağlıyoruz. Bir yandan da meraklılarının bu spor dalına ulaşmalarını kolaylaştırıyoruz.”

 Vodafone Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası’nda “En Büyük Balık”, “En Fazla Balık”, “Yakala Bırak” ve “Jüri Özel Ödülü” kategorilerinde toplam 8 bin 500 dolar para ödülü verilecek. Turnuva kapsamında ayrıca Vodafone Red’in ikinci yılı, düzenlenecek özel partiyle kutlanacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde