Patronlar Kulübü'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaret

Patronlar Kulübü'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaret

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Patronlar Kulübü'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaret
16px
24px
12.09.2018 12:35
ABONE OLgoogle

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Erol Bilecik ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki basına kapalı kabul, 1 saat 15 dakika sürdü. Kabulde, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak da hazır bulundu.

Görüşmede Türkiye ekonomisinin içinden geçmekte olduğu zorlu dönemde, mali politikalar, bütçe, kur istikrarı, enflasyon, istihdam, cari açık ve yatırım ortamı ile AB ile ilişkiler konularında ayrıntılı görüş alışverişinde bulunuldu.

TÜSİAD heyetinde TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik, TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Tuncay Özilhan, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ali Y. Koç, Simone Kaslowski ve Murat Özyeğin yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sonra Oktay'a ziyaret

TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik ve beraberindeki heyet, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sonra Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabul, basına kapalı gerçekleştirildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde