Patron “Diriliş Ertuğrul”

Patron “Diriliş Ertuğrul”

Ekranların ünlü yüzünün iki şirketinin olduğunu öğrendik.

Patron “Diriliş Ertuğrul”
16px
24px
03.08.2018 16:05
ABONE OLgoogle

Engin Altan Düzyatan, son dönemin en ünlü film oyuncularından. TRT’nin fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul’un başrol oyuncusu Düzyatan, aynı zamanda Vakıfbank’ın da reklam yüzü.

Kendisi ekranların en çok kazanan isimlerinden. Bu arada Düzyatan’ın ünlü sinema oyuncusu Hülya Koçyiğit’in torunu Neslişah Alkoçlar ile evli olduğunu da belirtelim.

Gelelim kulis bilgimize… Ekonomi gazetecileri, magazin gazetecilerinden farklı olarak ünlülerin iş hayatlarını da yakından takip etmeye çalışır. Ekranların ünlü yüzünün iki şirketinin olduğunu öğrendik.

İlk şirketini 4 Temmuz 2017 tarihinde Regulus Ajans Menajerlik Organizasyon ve Yapım Anonim Şirketi unvanıyla kurmuş. 50 bin TL sermaye ile kurulan şirketin merkezi Beykoz Çubuklu Vadi Villaları. Düzyatan’ın şirketteki görevi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı.   Reklamdan 6 Milyon aldığı söylenen Engin Altan Düzyatan: Tüm kazancımı eve yatırıyorum

Yönetim Kurulu Başkanı ise Emre Kural. İki ortak ikinci şirketlerini ise 15 Şubat 2018 tarihinde kurmuş. Regulus Yapım Sanat Prodüksiyon ve Organizasyon Anonim Şirketi unvanıyla kurulan ikinci şirketin adresi ve sermayesi de ilk şirketle aynı.

Ancak bu şirkette yönetim kurulu başkanlığını Engin Altan Düzyatan üstlenirken Kural yardımcısı olmuş. 

Para Dergisi
 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde