Patlama yerinde 2 metre çukur oluştu

Patlama yerinde 2 metre çukur oluştu

Beşiktaş'taki patlamanın şiddetiyle patlama alanında yaklaşık 2 metre genişliğinde çukurun oluştuğu görüldü. Karayolları ekipleri ise çukuru kapatmak için çalışma başlattı.

Patlama yerinde 2 metre çukur oluştu
16px
24px
11.12.2016 10:36
ABONE OLgoogle

İstanbul Beşiktaş’ta bulunan Vodafone Arena yakınlarındaki Beleştepe’de düzenlenen hain saldırıda 2’si sivil 27’si polis 29 kişi şehit oldu. Olay yerinde patlamanın şiddetiyle alanda yaklaşık 2 metre genişliğinde çukurun oluştuğu görüldü. Karayolları ekipleri ise çukuru kapatmak için çalışma başlattı.

Vodafone Arena'da bombalı araçla saldırı: 29 şehidimiz var

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Olay yeri inceleme ekiplerinin delil çalışmalarını tamamladığı noktalarda belediye işçileri çevrede temizlik çalışmalarına başladı. Polis ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları sürüyor. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç patlamanın yaşandığı yerlerde incelemelerde bulundu.

Görgü tanıkları patlama anını anlattı: Cehennem gibiydi, alevler göğe yükseldi

Beleştepe’de meydana gelen patlamada alanda yaklaşık 2 metre genişliğinde çukurun oluştuğu görüldü. Beşiktaş’ta Vodafone Arena Stadı yakınında çevik kuvet ekiplerine yönelik yapılan saldırıların ardından saat 05.00 sıralarında Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç olayın yaşandığı yerde incelemelerde bulundu.

Patlamanın yaşandığı yerlerden biri olan stadın hemen yakınındaki Beleştepe olarak bilinen alana gelen Bakan Kılıç, yetkililerden bilgi aldı.

Beşiktaş'ta patlamanın yaşandığı yerden ilk görüntüler

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde