Pantolon giymek için 600 Bin Euro alacak

Pantolon giymek için 600 Bin Euro alacak

'Jean Amerika'nın şalvarıdır' sloganıyla gündeme gelen hazır giyim markası, Arda Turan ile 600 bin euroya el sıkıştı.

Pantolon giymek için 600 Bin Euro alacak
16px
24px
19.04.2012 08:17
ABONE OLgoogle

 'Jean Amerika'nın şalvarıdır' sloganıyla gündeme gelen hazır giyim markası Defacto 2012 İlkbahar- Yaz sezonu reklam filmi için Arda Turan ile 600 bin euroya el sıkıştı.

Edindiğimiz bilgiye göre Turan, aldığı paranın yüzde 18'ini formasını giydiği kulübe verecek. Reklam filmi ses getirirse Turan ile Defacto arasındaki reklam anlaşmasının süresi de uzatılacak.

DOĞULU İLE GÖRÜŞÜYORLARDI

Yönetmenliğini Henri Barges üstlendiği, M.A.R.K.A. reklam ajansı tarafından hazırlanan reklam filminde ünlü futbolcuya, daha önce de Defacto reklamlarında rol alan Fransız Sophie Ducasse ve Danimarkalı Malin Ljunberg eşlik etti.

Arda Turan'lı reklam filmi 24 Nisan 2012 tarihi itibariyle televizyon ve bilboard'larda olacak. Bu arada ünlü pop sanatçısı Kenan Doğulu ile de görüşme halinde ıolan markanın son anda renkli pantolonları ile gündemden düşmeyen, rahat ve şık giyim tarzı ile bilinen Arda Turan'da karar kıldığı konuşuluyor.  Pınar çelik/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde