PFDK'ya gönderen foto

PFDK'ya gönderen foto

Bu fotoğraf Melo'nun başını yakacak! Bu hareket sebebiyle Melo PFDK'lık oldu Kartal da PFDK'ya sevk edildi

PFDK'ya gönderen foto
16px
24px
23.11.2011 09:16
ABONE OLgoogle

Beşiktaş-G.Saray derbisinde yaşanan olaylara fatura kesiliyor! Hem ev sahibi Beşiktaş hem de G.Saraylı futbolcu Felipe Melo, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi. Beşiktaş taraftarları karşılaşma sırasında G.Saraylı futbolcu Emmanuel Eboue'ye yabancı madde attığı için PFDK'ye sevk edildi.

 Maç sonu seyirciyi 'TAHRİK' etti

 TEDBİRLİ olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Cim Bom'un Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo ise, Fiyapı İnönü'deki derbinin ardından soyunma odasına giderken tribündeki Beşiktaş seyircisine 'tahrik edici' hareketlerde bulunmuştu.

 F.Bahçe derbisi tehlikede

 TÜRKİYE'nin, Beşiktaş seyircisine yaptığı hareketi AKŞAM Muhabiri Şener Türkmenoğlu'nun objektifinden öğrendiği Felipe Melo'ya 1 ya da 2 maç ceza gelmesi; Fiyapı İnönü'nün de en az 1 maç kapanması bekleniyor. Eğer 2'den fazla ceza alırsa Felipe Melo, 7 Aralık'taki F.Bahçe derbisinde forma giyemeyecek.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde