PFDK önce Sivaslılara ceza verdi

PFDK önce Sivaslılara ceza verdi

PFDK, bugün yaptığı toplantının ardından futbolcu ve yöneticilere çeşitli cezalar verdi..

PFDK önce Sivaslılara ceza verdi
16px
24px
16.08.2007 11:16
ABONE OLgoogle

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), bugün yaptığı toplantının ardından futbolcu ve yöneticilere çeşitli cezalar verdi.

Kurul, 12 Ağustos tarihinde oynanan ve maçın son anlarında yaşanan saha olayları nedeniyle tatil edilen Trabzonspor-Sivasspor maçında olaylara karışan 3 Sivassporlu futbolcuya 1'er resmi müsabakadan men cezası verirken, Sivasspor'un masörünü ise 2 maç ile cezalandırdı.

Olaylı maçla ve Trabzonspor ile ilgili kararını açıklamayan PFDK, Sivasspor'dan Murat Sözgelmez, Muhamed Ali Kurtuluş ve Akın Vardar'ı 1 resmi müsabakadan men etti. Sivasspor'un masörü İ.Halil Eldek'i ise Trabzonspor müsabakasında spor ahlakına aykırı davranışta bulunmaktan 2 resmi müsabakadan men cezasına çarptırdı. PFDK ayrıca, 11 Ağustos tarihinde yapılan Ankaraspor-Ankaragücü maçında izinsiz pankart ile müsabakaya çıkarak talimatlara aykırı davranışta bulunmaktan evsahibi Ankaraspor'a bin YTL para cezası verdi.

Kurulun bugün açıkladığı cezalar şöyle: 2 yıl hak mahrumiyeti ve 20 bin YTL: Nadir Alataş (Malatyaspor yöneticisi) Bin YTL: Ankaraspor 2 maç: Kenan Aslanoğlu (Adana Demirspor futbolcusu), İ.Halil Eldek (Sivasspor masörü) 1 maç: Muammer Sanlak (Malatyaspor futbolcusu), Murat Bölükbaş (Altay Spor futbolcusu), Murat Sözgelmez, Muhamed Ali Kurtuluş, Akın Vardar (Sivasspor futbolcuları)

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde