Özyeğin'den aile şirketi yönetim sırları

Özyeğin'den aile şirketi yönetim sırları

Hüsnü Özyeğin oğlu Murat Özyeğin'le birlikte aile şirketlerinde yönetim sırlarını anlatacak.

Özyeğin'den aile şirketi yönetim sırları
16px
24px
30.10.2012 15:25
ABONE OLgoogle

Dünyanın önde gelen aile şirketleri danışmanlarından olan David Bork, 19 Kasım İstanbul’da ikinci workshop’ını düzenleyecek. Yazdığı kitaplar ve dünyanın önde gelen şirketlerine yaptığı danışmanlıkla adından söz ettiren Bork’ün workshop’ında Hüsnü Özyeğin de oğlu Murat Özyeğin ile birlikte deneyimlerini anlatacak.

Türkiye’de Koç Holding ve Eczacıbaşı Holding gibi kurumlarda değişim danışmanlığı veren Bork, Capital ve Ekonomist’in de sponsor olduğu ve Bizz Consulting tarafından gerçekleştirilecek eğitim programında, aile şirketi sahipleri ile bireylerine yeni dönemde başarının yollarını anlatacak.

Oğlu Murat Özyeğin’in kariyer planına üniversite döneminden itibaren katkıda bulunan Özyeğin, Aile Şirketi stratejilerini, yaşadıkları zorluk ve bunları nasıl aştıklarını katılımcılarla paylaşacak. Hüsnü Özyeğin, oğlunu daha 13 yaşında Harvard’a götürüp eğitim hedefi koymasından, iş hayatına dahil olmasından yeni döneme kadar geçen bütün kritik süreçleri anlatacak.

Bork’un bu workshop’ına Özyeğin Ailesi’nin yanı sıra şu isimler katılacak:

-Sinpaş Grubu’nun kurucusu Avni Çelik, yaklaşık 100 kişiye sahip ailesini nasıl yönettiğini, hangi kuralları koyduğunu ve yeni kuşağın işe hazırlanmasını anlatacak.

- Naksan Başkanı Cahit Nakiboğlu, Gaziantepli bir aile olarak kendilerine özgü stratejilerini paylaşacak. Çocukların eğitim hayatından evliliklerine, eşlerin iş hayatına katılmasından iş kurmalarına kadar bütün aşamalardaki stratejilerini paylaşacak.

- Sabancı Holding’in eski CEO’su Hazım Ellialtı ise uzun yıllarını global şirketlerde geçirmiş bir yönetici olarak programa katılacak. Çok uluslu şirketlerde çalıştıktan sonra aile şirketlerinde CEO ve danışmanlık yapan Hazım Ellialtı’nın konuşmasına ise kariyerinin ikinci bölümü damgasını vuracak.

-Hazım Kantarcı, Sabancı Holding’in ilk CEO’su idi. Workshop’da holdingdeki deneyimlerini ve son yazdığı kitabını paylaşacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde