Özür geldi buzlar eridi

Özür geldi buzlar eridi

Tayyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turhanlı’nın Acıbadem Hastaneleri ile yaşadığı sorun geçtiğimiz günlerde basına yansıdı.

Özür geldi buzlar eridi
16px
24px
05.01.2016 08:17
ABONE OLgoogle
Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turhanlı’nın Acıbadem Hastaneleri ile yaşadığı sorun geçtiğimiz günlerde basına yansıdı.

Turanlı, Maslak Acıbadem Hastanesi’nde hemşirelerin aralarında sohbet edip, kendisini sedye üzerinde bekletmelerine kızarak, kolundaki serumu yere fırlatıp, hastaneyi terk etmişti.

Hürriyet Yazarı Yalçın Bayer’in köşesine yansıyan olaya göre Maslak Acıbadem Hastanesinden şikayetçi olan Turanlı, ”Özel hastanede böyle muamele göreceksem artık, devletin sigorta hastanesine giderim. Biz canımızı emanet ediyoruz, onlar işlerini severek yapmıyor. Kamera kayıtlarını izleyip durumu görsünler” diyerek olaya tepki göstermişti. 

HAYRINA HİZMET VERMİYORLAR

Yaşanan olay sonrası hastane yetkililerinin aradığını ve özür dilediğini belirten Turanlı şunları söyledi:

“Hastaneden şikayetçi olmaktaki amacım kimseye zarar vermek değil. Ama milyar dolarlık yatırım yapıyorlar, personel hatası yüzünden kurum zarar görüyor. Ben ev satıyorum, otel ve havayolu işletiyorum. Birinde sorun olsa huzursuz oluyorum. Çünkü insanlar bir bedel ödeyip hizmet alıyor. Kimse bana hayrına sağlık hizmeti vermiyor. Herkes işini düzgün yapmalı.”

Turanlı ciddi bir sağlık sorunu olmadığını, Maslak yerine Kozyatağı’ndaki Acıbadem Hastanesi’nde tedaviye devam ettiklerini ifade etti.

DEMOKRASİ VURGUSU

Turanlı yılbaşında yayınladığı mesajla da dikkat çekti. ‘Yıl 1800- Yıl 2016’ başlıklı mesajda hukuk ve demokrasi vurgusu yapan Turanlı, mesajına şöyle son verdi: “Nefesimiz kadar kıymetli hukuk ile gözümüz kadar kıymetli demokrasinin gelişmesi temennisi ile 2016 yılının insanlığa ve ülkeye hayır getirmesini diliyorum.” 
‘Mutlu yıllar’ demek yerine daha anlamlı bir mesaj vermek istediğini belirten Turanlı, “Bu yaşıma kadar gördüklerimi içimden geldiğince, dilim döndüğünce kaleme aldım. Türkiye’nin tek eksiği hukuk sistemindeki sorunlar. Savcı, hakim, polis görevini tam yapsa, hukuk herkes için eşit olsa Türkiye için her şey değişir.”
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde