Özlenen Milli Takım ruhu geri döndü...

Özlenen Milli Takım ruhu geri döndü...

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu ikinci maçında Moldova'yı 4-0 yendi.

Özlenen Milli Takım ruhu geri döndü...
16px
24px
25.03.2019 17:51
ABONE OLgoogle

A Milli Futbol Takımımız EURO 2020 Elemeleri H grubunda çıktığı ikinci maçta Moldova'yı Eskişehir'de 4-0 mağlup etti. Şenol Güneş önderliğinde 2'de 2 yapan Ay Yıldızlılar kritik Fransa maçı öncesi puanını 6'ya çıkardı. Özlenen Milli Takım ruhu ve mücadelesi geri döndü...

Şenol Güneş’in yeni döneminde ilk maçta Arnavutlu’u 2-0 deviren Türkiye, Moldova karşısında Eskişehir’de şov yaptı…

EURO 2020 Elemeleri H grubunda ikinci maçına çıkan A Milli Takımımız müthiş bir oyun ortaya koyduğu maçta sahadan 4-0’lık net galibiyetle ayrılıp 2’de 2 yaptı.

24.dakikada Hasan Ali Kaldırım ile gol perdesini açan milliler 26’da Cenk Tosun’un golüyle farkı 2’ye çıkardı.

Soyunma odasına 2-0 önde giren Türkiye ikinci yarıda da istekli ve arzulu oyununu sürdürdü. Moldova karşısında müthiş bir baskı kuran ay yıldızlılar 52.dakikada Burak Yılmaz’ın ceza sahası içinde yerde kalmasıyla penaltı kazandı.  

Topun başına geçen Burak’ın şutunu kendi solundan çıkaran kaleci Koşelev yıldız isme gol şansı tanımadı. Pozisyonun devamında kullanılan köşe vuruşunda bir kez daha sahneye çıkan Cenk Tosun müthiş bir kafa vuruşuyla durumu 3-0’a getirdi.

İyice rahatlayan Şenol Güneş ve öğrencileri baskıyı düşürmedi. 70’de Deniz Türüç’ün ortasında bu kez sahneye Kaan Ayhan çıktı. Düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlar gönderen Kaan Ayhan milli formayla ilk golünü kaydetti.

Maç boyunca sayısız gol girişiminde bulunan ve 4 gol atan Milli Takım gelecek için tüm Türkiye’ye umut ışığı yaktı. Şenol Güneş’in gelişiyle 2’de 2 yapan milliler grupta puanını 6’ya çıkardı.

Türkiye gruptaki 3.maçında 8 Haziran’da Fransa ile Konya’da karşı karşıya gelecek. Milliler 11 Haziran’da ise İzlanda ile deplasmanda karşılacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde