Özilhan, "rakiplerime koz vermeyeyim" diyerek 2 şirket birden kurdu

Özilhan, "rakiplerime koz vermeyeyim" diyerek 2 şirket birden kurdu

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, Anadolu Grubu bünyesinde iki şirket kurulduğunu açıkladı

Özilhan, "rakiplerime koz vermeyeyim" diyerek 2 şirket birden kurdu
16px
24px
12.08.2014 16:01
ABONE OLgoogle
Anadolu Grubu bünyesinde dün iki yeni şirket kuruldu. Şirketlerden biri gayrimenkul diğeri ise yiyecek-içecek sektöründe faaliyet gösterecek. Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, şirketlerden biri ile arazi geliştireceğini diğerinin ise bir takım projeler üzerinde yoğunlaşacağını kaydetti.

İstanbul Ticaret Odası’na kaydı dün yapılan şirketlerden biri Ankara Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., diğeri ise Keyif Yiyecek Eğlence Hizmetleri A.Ş. Her iki şirketin yönetiminde ise Anadolu Grubu’nda görev alan isimler yer aldı: İbrahim Yazıcı, Tuncay Özilhan, Can Çaka ve Ahmet Boyacıoğlu… İlk şirketin kuruluş sermayesi 250 bin TL, ikincisinin ise 400 bin bin TL olarak belirlendi.

ARAZİ GELİŞTİRECEK

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, Hürriyet'den Dinçer Gökçe'nin soruları üzerine, söz konusu şirketlerin faaliyet alanlarına ilişkin kısa bir bilgi verdi. Özilhan, Ankara Anadolu Gayrimenkul’ün esas faaliyet alanının arazi geliştirmek olacağını ifade etti. Özilhan “Fırsatlara çıktıkça değerlendiriyoruz. Kendi arazilerimiz de var. Arazi geliştirme projeleri yapacağız” dedi.

RAKİPLERİME KOZ VERMEYEYİM!

Özilhan, Keyif Yiyecek Eğlence şirketinin faaliyet alanı ile ilgili ise “Anadolu Efes ile restoranlara, publara destek olan bir grubuz. Bu projelere destek olmaya devam edeceğiz; Bu şirket o gaye ile kuruldu. Proje geliştirecek. Bilindiği Mc Donalds grubumüz bünyesinde. Bir takım projeleri geliştirip franchise verebilecek bir yapıya gelecek. Biraz daha açarsam rakiplerime koz vermiş olurum ” dedi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde