Özilhan Ailesi'ne armatör damat

Özilhan Ailesi'ne armatör damat

Tuncay Özilhan ile eşi Emine Hanım'ın kızları İpek de sonunda beyaz atlı prensini buldu!

Özilhan Ailesi'ne armatör damat
16px
24px
28.04.2010 08:03
ABONE OLgoogle

Anadolu Holding İcra Komitesi Başkanı Tuncay Özilhan ile eşi Emine Hanım'ın kızları İpek de sonunda beyaz atlı prensini buldu! Adını şimdiye kadar aşk dedikodularından uzak tutan İpek'in beyaz atlı prensi armatör Onur Özkan.

Yaklaşık altı ay önce flört etmeye başlayan aşıklar, arayı açmadan ilişkilerini resmiyete dökmeye karar vermiş. Geçen ay flörtü Onur ve annesi Emine Hanım ile bir davete katılan İpek, bunun sinyalini de vermişti.

Konuşulanlara göre, İpek ile Onur bu yaz vuslata ermeye karar vermiş. Bu arada Özilhan çiftinin evliliğinde sorunlar yaşayan büyük kızları Türkan Tacir'in de eşi ile barışıp evliliğini kurtardığını öğrendim.

İPEK'İN ESKİ AŞKI TÜP BEBEKÇİYDİ

İpek daha öncede gönlünü tüp bebek konusunda ülkemizin sayılı doktorlarından biri olan Aytuğ Kolankaya'ya kaptırmıştı. Anadolu Sağlık Merkezi'nin Tüp Bebek Ünitesi'nde bir dönem çalışan Aytuğ Kolankaya'nın aşkı yaklaşık üç  yıl  öncesine dayanıyor. 

Aytuğ Kolonkaya hem yaşça İpek'ten çok büyük olduğu hem de daha önce evlenip boşandığı ve bir de kızı olduğu için Özilhan çifti, kızlarının bu ilişkisine ısrarla karşı çıkıyordu.

Bülent Cankurt/Günaydın

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde