Özel manşetlere kızmış

Özel manşetlere kızmış

Vali Balkanlıoğlu, "Genelkurmay Başkanı biraz serzenişte bulundu, manşetlere kızmış biraz" dedi.

Özel manşetlere kızmış
16px
24px
08.09.2012 06:09
ABONE OLgoogle

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Genelkurmay Başkanı'nı uğurladıktan sonra bir televizyon kanalının sorularını yanıtladı. Vali Balkanlıoğlu, "Genelkurmay Başkanı biraz serzenişte bulundu, manşetlere kızmış biraz" dedi.

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, katıldığı bir televizyon kanalının canlı yayınında soruları yanıtladı. Balkanlıoğlu, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'in gazetelerin manşetlerine kızdığını söyledi. "Genelkurmay Başkanı biraz serzenişte bulundu, Manşetlere kızmış biraz" diyen Balkanlıoğlu, "Komutanlarımız kendi evlatlarını kaybetmiş olmaktan son derece üzgünler, dedi" diye konuştu.

100 bin bomba bölgeye saçılmış

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu bölgede hasar gören evler için Başbakanlık’tan 500 bin TL gönderildiğini söyledi. Kışlanın taşınması konusunu Bakan Veysel Eroğlu’yla değerlendirdiklerini belirten Balkanlıoğlu, "Yerleşim merkezinden uzak bir yere taşınacak. Bakanımız yer vermeye hazır" dedi. Ayrıca Vali Balkanlıoğlu bölgeye 100 bin civarında bomba saçıldığını ve arama çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde