Özel ekipler 'Gömlek Kralı' Porsche avında

Özel ekipler 'Gömlek Kralı' Porsche avında

Yatta işadamı arkadaşı Ersin Fatih Pekcan'ı bıçakla öldüren Ahmet Tayan kayıplara karıştı. Polis, Porsche ile kaçan gömlek kralını her yerde arıyor.

Özel ekipler 'Gömlek Kralı' Porsche avında
16px
24px
16.07.2012 11:04
ABONE OLgoogle

İşadamı Ersin Fatih Pekcan'ı öldürdükten sonra siyah renkli Porsche marka cipiyle kayıplara karışan Ravelli gömleklerinin sahibi Ahmet Tayan yakınları aracılığı ile "Başıma böyle bir bela zor günler geçirirken geldi. Ben cezaevine girersem fabrikaları kim idare eder? Kaçabildiğim yere kadar kaçarım. Teslim olmayacağım." dediği öğrenildi.

Bu arada kanlı kavganın perde arkası da yavaş yavaş aralanmaya başladı. Tayan'ın, "Buranın ağası sen misin?" sorusuna sinirlendiği ve nakliyeci Pekcan'ı bu söz üzerine kalbinden bıçakladığı ortaya çıktı.

BURANIN AĞASI SEN MİSİN?
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu polisleri, yattan arkadaşlarının yardımı ile çıkarak kayıplara karışan Tayan'ı yakalamak için özel ekip oluşturduğu öğrenildi. Cinayet sırasında yatta bulunan 4 kişi, cinayetin alkollü bir ortamda kabadayılık hevesi ve küfür nedeni ile işlendiğini söyledi. Ancak polis bu ifadelerden tatmin olmadı. Polis, cinayetin gerçek nedenini öğrenmek için, gömlek kralı zanlı Ahmet Tayan ile ölen nakliyeci Ersin Fatih Pekcan'ın geriye dönük telefon görüşmeleri ile kimlerle ne ticareti yaptığı ve ne gibi alış verişler içinde olduklarını soruşturmaya başladı. Polis soruşturmanın yanı sıra Ahmet Tayan'ın olay sonrası kaçtığı 34 AT 8242 plakalı son model Porsche marka jipin peşine düştü. Emniyet İstanbul dahil, tüm illere gönderilen mail ve faks emri ile otomobilinin plakasını değiştirmesi ve yurt dışına kaçma ihtimali bulunan Ahmet Tayan'ı yakalamaya çalışıyor.

İKİ İŞADAMI DA SABIKALI ÇIKTI
Polis, Ahmet Tayan ile Ersin Fatih Pekcan'ın geçmişlerine yönelik yaptığı araştırma sırasında ilginç bulgulara ulaştı. Tekstil dünyasının yakından tanıdığı gömlek kralı olarak bilinen Ahmet Tayan daha önceden mala zarar verme, tehdit, hakaret ve adam yaralama suçlarından sabıkalı olduğu ortaya çıktı. Yine olay sırasında öldürülen nakliyeci işadamı Ersin Fatih Pekcan'ın da "Adam yaralamak" suçundan sabıkasının bulunduğu belirlendi.

Takvim

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde