Otoyol özelleştirmelerinde süre uzatıldı

Otoyol özelleştirmelerinde süre uzatıldı

ÖİB, köprü ve otoyolların 25 yıl süre ile işletme haklarının verilmesi yöntemi ile özelleştirilmesinde ön yeterlilik son başvuru tarihini 24 Nisan'a uzattı.

Otoyol özelleştirmelerinde süre uzatıldı
16px
24px
29.03.2012 09:57
ABONE OLgoogle

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), köprü ve otoyolların 25 yıl süre ile işletme haklarının verilmesi yöntemi ile özelleştirilmesinde ön yeterlilik son başvuru tarihini 24 Nisan'a uzattı.

Edirne-İstanbul- Ankara Otoyolu, Pozantı-Tarsus-Mersin Otoyolu, Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu, Toprakkale-İskenderun Otoyolu, Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu, İzmirÇeşme Otoyolu, İzmir-Aydın Otoyolu, İzmir ve Ankara Çevre Otoyolu, Boğaziçi Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Çevre Otoyolu ile bunlar üzerindeki hizmet tesisleri, bakım ve işletme tesisleri, ücret toplama merkezleri ve diğer mal ve hizmet üretim birimleri ile varlıkların (otoyol) özelleştirilmesine ilişkin ön yeterlilik son başvurusu 24 Nisan'a kadar uzatıldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde