Otomobili şimdi alan martta ödemeye başlıyor

Otomobili şimdi alan martta ödemeye başlıyor

Piyasalarda güvenin artmasıyla birlikte otomotivde 3-4 yılda geri ödemeli kredi seçeneklerinin yanı sıra 'Bugün al, ödemeye 5-6 ay sonra başla' kampanyaları başlatıldı.

Otomobili şimdi alan martta ödemeye başlıyor
16px
24px
11.10.2010 09:01
ABONE OLgoogle

Ay sonunda İstanbul'da gerçekleştirilecek olan otomotiv fuarının (Auto Show) da etkisiyle yılın son çeyreğini daha canlı geçirmeye hazırlanan markalar stokta araç olmamasına rağmen ilginç kampanyalara imza atıyor.

Peugeot, 107'den Partner Tepee'ye kadar birçok modelinde aracı hemen teslim ederken ilk ödemeyi Mart 2011'de alıyor. Müşteri alternatif olarak 20 milyara kadar krediyi 12 ay faizsiz olarak da kullanabiliyor.

Yeni Micra, Juke ve yeni X-Trail modellerini sunan Japon Nissan ise pazar payını yüzde 1,9'a taşırken aylık 298 TL'ye kadar düşen taksitlerle araç satıyor.

Tamamen yenilenen ve fiyatı 27 bin TL'den başlayan Micra, 48 ay boyunca 298 TL, Qashqai ise 36 aylık 568 TL taksitle alınabiliyor. Juke ise 39,9 bin TL fiyatla yola çıkıyor. Opel, ekim sonuna kadar geçerli kampanya kapsamında Corsa modellerinde 3,5 ile 5 bin lira arasında, yeni Astra modellerinde bin lira indirimle tüketicilerin karşısına çıkıyor.

Pazar payını yüzde 1'den 1,5'e taşıyan Skoda ise Yeti, Fabia ve Roomster'da özel fiyatlarla müşteriye ulaşıyor. Türkiye SUV pazarında üst üste 4 yıl lider olan Kia, geçmişteki başarıyı yakalamak için rekabetçi modeller sunuyor.

Bir ay önce 2 litrelik dizel motorla pazara giren Sportage modeli şimdi vergi avantajlı 1.6 litrelik 135 beygir gücünde benzinli bir motor seçeneğine kavuştu. Yeni Sportage'ın başlangıç fiyatı 49,9 bin lira oldu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde