Osman Müftüoğlu, Mübariz Mansimov'un yanında yöneticilik yapmış

Osman Müftüoğlu, Mübariz Mansimov'un yanında yöneticilik yapmış

Hürriyet gazetesi başyazarı olarak görev yapan Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, FETÖ’ye yardım ve yataklık yaptığı gerekçesi ile cezaevinde tutuklu bulunan iş adamı Mübariz Mansimov'un yanında yöneticilik yapmış.

Osman Müftüoğlu, Mübariz Mansimov'un yanında yöneticilik yapmış
16px
24px
16.06.2020 10:28
ABONE OLgoogle

Hürriyet gazetesi yazarı Prof. Dr. Osman Müftüoğlu’na ilişkin de dikkat çekici bir ayrıntı ortaya çıktı. Müftüoğlu, FETÖ terör örgütüne yardım ve yataklık suçlaması ile cezaevine bulunan Palmali Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mübariz Mansimov Gurbanoğlu’na ait Bodrum Yalıkavak'taki Palmalife Otel'de 2010 yılında yöneticilik yapmış. 

İşte o haber: "Palmali Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Mübariz Mansimov'un satın aldığı, "ultra lüks" sıfatıyla birlikte anılan Palmalife Bodrum Resort & SPA Otel'de,  New York’u büyüleyen İtalyan restoranı ‘Da Silvano’ hizmet veriyor. Ayrıca Prof. Dr. Osman Müftüoğlu yönetimindeki Wellness & Spa merkezi faaliyet gösteriyor."

Recep Canpolat, geçtiğimiz günlerde Gurbanoğlu’nun FETÖ elebaşı Gülen’i tedavi ettirmek için Prof. Dr. Osman Müftüoğlu’nu özel olarak Amerika’ya götürdüğünü iddia etmişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde