Orhan Gencebay'ın oğlunu bıçaklayan taksici sabıkalı çıktı

Orhan Gencebay'ın oğlunu bıçaklayan taksici sabıkalı çıktı

Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Murat Emre Gencebay, bir taksi şoförü ile arasında çıkan kavgada bıçakla yaralandı.

Orhan Gencebay'ın oğlunu bıçaklayan taksici sabıkalı çıktı
16px
24px
26.04.2019 10:47
ABONE OLgoogle

Alınan bilgiye göre, Gayrettepe Mahallesi Yıldız Posta Caddesi'nde, Gencebay ve arkadaşı, bindikleri taksinin şoförü D.E. ile yola çıktıktan sonra tartıştı. D.E bir süre sonra, yol kenarına park ettiği aracından indi. 

Takside başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine D.E, Gökhan Murat Emre Gencebay'ı sağ göğsünden bıçakla yaraladı.

Hastaneye kaldırılan Gencebay'ın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. 

Olayla ilgili inceleme başlatan Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, D.E'yi olayda kullandığı bıçakla yakaladı.

Emniyete götürülen şüphelinin işlemleri sürüyor.

TAKSİCİLER ODASI: DENETİM EKSİKLİĞİ

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyup Aksu konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

25 Nisan 2019 Perşembe gecesi saat 22:00 sularında Güngören Esnaf Odası’na kayıtlı bir taksimizin şoförü tarafından ülkemizin değerli sanatçısı Orhan Gencebay’ın kıymetli oğlu Gökhan Gencebay’a sözlü ve bıçaklı saldırısı olduğunu öğrendik.

Akabinde sektörümüz adına da geçmiş olsun dileklerimizi de iletmek üzere hemen Gayrettepe’de kaldığı hastaneye gidip kendilerine, kıymetli annesi Sevim Emre’ye geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Hiç istemediğimiz, tasvip etmediğimiz ve tamamen sektörümüze zarar veren bu olaydan ötürü Kıymetli Gencebay ailesinden özür diledik. Durumunun iyi olması bizi sevindirdi, Allah’tan acil şifalar diliyoruz.

Ziyaretimizde kendilerine de ifade ettiğimiz üzere olayın bizzat takipçisi olacağımızı bildirmek isterim, öte yandan yaşanılan bu olayda, taksi şoförünün daha önceden de sabıkası olduğunu öğrendik. Bu, bizim uzun süredir dile getirdiğimiz denetim eksikliklerini, sektörümüzde standartların bir türlü oluşturulamamış olmasını da tekrar gün yüzüne çıkardı.

Biz 52 bin çalışandan oluşan bir sektörüz, ancak içimizde maalesef denetim eksiklikleri dolayısıyla bu tür sabıkalı insanlar da kaçak çalışabiliyor. Bunun önüne geçilmesi için hem İçişleri Bakanlığı’nı hem de Emniyet Genel Müdürlüğü’nü işbirliğine davet ediyoruz. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde