Oracle'ın başkanından acı intikam

Oracle'ın başkanından acı intikam

8 yıllık metresi, yazılım devi Oracle'ın başkanından afişle intikam aldı

Oracle'ın başkanından acı intikam
16px
24px
23.01.2010 17:47
ABONE OLgoogle

Yazılım firması Sun Microsystems'i 7.4 milyar dolara bünyesine katan Oracle'ın sevinci başkanın aşk skandalıyla gölgelendi.

ABD Başkanı Barack Obama'nın ekonomi danışmanlarından olan Oracle'ın patronu Charles E. Phillips'ın 8 yıllık yasak aşkı New York şehrindeki Times meydanına asılan reklam panosuyla ortaya çıktı.

Hürriyet gazetesinni haberine göre; Phillips ile evli olduğunu bilmeden yıllar geçiren YaVaughnie Wilkins, adamın ayrı yaşadığı eşine geri döndüğünü öğrenince intikamını böyle aldı. Wilkins'in yaşadığı yere de Oracle'ın merkezine de panolar astırdı. Bunun için takriben 50 bin ile 250 bin dolar harcadı.

ESKİ KARISINA GİTTİ

Mahkeme kayıtlarına göre Phillips'in karısı Karen, 2008 yılının Şubat ayında boşanmak için mahkemeye başvurdu. Ancak bu konuda herhangi bir ilerleme sağlanmazken çiftin yeniden bir araya geldiği öne sürüldü. Afişlerin ortaya çıkmasının ardından sözcüsü aracılığıyla açıklama yapan Oracle başkanı, "YaVaughnie Wilkins ile 8.5 yıl süren ciddi bir ilişkim oldu. İlişkimiz çoktan bitti ve birbirimize iyi dileklerle ayrıldık" dedi.

BOŞANMA VAATLERİ

Ayrıca YaVaughnie Wilkins'in "Charles'ın hediyesi" diye nitelediği bir sitede kendisine boşanma vaadleriyle ilgili e-postalar yer alıyor. Site, Oracle patronunu boşanma sürecinde metresine verdiği umutları yansıtıyor:
"Her şey için özür dilerim. Söz veriyorum herşey yoluna girecek"
"Harika bir hayatımız olacak. Bana sadık kal."
"Zor kısmı atlattık. Sabırlı ol. Herşeye değecek. Seni seviyorum Charles."
"Benim için tek kadınsın."

YEMİNE BİRLİKTE GİTMİŞLER

Aşk panolarında daha fazla ispat isteyenler, internette www.charlesphillipsandyavaughniewilkins.com diye bir siteye yönlendirildi. Sitedeki fotoğraflardan 50 yaşındaki Phillips ile 41 yaşındaki Wilkins'in dünyayı birlikte gezdiği anlaşılıyor. 2005 yılında Çin Seddi önünde doğumgünü kutlayan çift, Sydney'de de "Australia" yazan ceketlerle görülüyor. Çift Obama'nın yemin törenine de birlikte katılmış.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde