Önce parayı verene sonra harcayana pasta

Önce parayı verene sonra harcayana pasta

Vodafone, 3G+’ın 1. yaşgününe özel bir gecede kutladı. Serpil Timuray parayı vereni unutmadı..

Önce parayı verene sonra harcayana pasta
16px
24px
30.07.2010 15:41
ABONE OLgoogle

Vodafone, mobil interneti Türkiye’de yaygınlaştırmak, dileyen herkese, her an, her yerden internetin faydalarını sunmak amacıyla, yeni bir adım atıyor. Geçtiğimiz hafta, Türkiye’nin ilk operatör markalı 3G’li telefonu Vodafone 840’ı 1 TL’ye piyasaya süren Vodafone, şimdi de tüm 3G+ aboneleri için koşulsuz şartsız 1 hafta boyunca bedava mobil internet hizmeti verecek.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi Gökhan Öğüt, “3G’ye geçişimizden bu yana geride bıraktığımız bir yılda çok yol katettik. Toplam abone bazımınızın %34’ü 3G’li oldu. Şebekemizde aylık data kullanımı 3G lansmanından itibaren 28 kat arttı. 3G+ teknolojisine ülkemizde yaşayan herkesin ulaşabilmesi ve faydalanabilmesi için geçtiğimiz günlerde başlattığımız ‘Herkese mobil internet’ misyonumuz dahilinde tüm 3G+ kullanıcılarımıza ve bu hizmetimize yeni abone olmak isteyen tüketicilerimize hediye olarak 1 hafta boyunca mobil internet hizmetimiz Cepnet’i bedava hale getirdik.” dedi.

ANJELİQA'DA KUTLAMA

Vodafone, 3G+’ın 1. yaşgünü için Anjeliqa Bar'da baın mensuplarına özel gecede ağırladı. Gecede Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, 1.ncü yaş gününe özel pasta kesti. Pastanın ilk parçasını Vodafone Finans Direktörü Diego Galli'ye verirken Timuray, "Önce pastayı parayı verene verelim" dedi. İkinci dilimide Pazarlama Müdürü Gökhan Öğüt'e veren Timuray, "İkinci dilimide en çok paramızı harcayan Gökhan'a verelim" diye konuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde