Okul servis ücretleri açıklandı

Okul servis ücretleri açıklandı

Okulların açılmasına kısa bir süre kala öğrenci servis fiyatları açıklandı.

Okul servis ücretleri açıklandı
16px
24px
25.08.2010 21:46
ABONE OLgoogle

Adapazarı Otobüsçüler ve Servis Araçları Esnaf Odası, eğitim döneminin başlamasına az bir süre kala okul servis araçlarına yönelik fiyat tarifesi hazırladı.

Oda Başkanı Cevat Demir, yaptığı açıklamada, servis esnafının, fiyatların düşük olması nedeniyle daha fazla öğrenciyi araçlarına aldıklarını belirterek, "Ancak servis yönetmeliğinde ayakta yolcu alınması kesinlikle yasaklanmıştır. Biz de bu çerçevede fiyatların günümüz şartlarına uygun fiyat tarifesi çıkardık. Bu tarifeyle fazla yolcu alınmasının önüne geçilecektir." dedi.

Servisçi esnafın odaya gelip izin belgelerini ve fiyat tarifesini mutlaka almaları ve araçlarına asmaları gerektiğini ifade eden Demir, bu eğitim yılında servislerde 0-5 kilometre arası seyahat eden öğrencilerin 80 TL, 0-10 arası seyahat eden öğrencilerin 100 TL, 0-15 kilometre arası seyahat eden öğrencilerin 120 TL, 0-20 kilometre arası seyahat eden öğrencilerin 140 TL ve 0-30 kilometre arası seyahat eden öğrencilerin ise 160 TL'den taşınacağını kaydetti. Demir, 30 kilometreden sonra ise kilometre başına 1,25 TL daha ücret ödeneceğini sözlerine ekledi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde