Okan Bayülgen ve Şirin Ediger boşandı

Okan Bayülgen ve Şirin Ediger boşandı

Haklarında sürekli ayrıldılar dedikoduları dolaşan 6 yıllık evli Okan Bayülgen ve eşi Şirin Ediger, Adalar Adliyesi'nde boşandılar.

Okan Bayülgen ve Şirin Ediger boşandı
16px
24px
13.07.2014 08:54
ABONE OLgoogle
Dördüncü evliliğini yaşadığı Şirin Ediger’den İstanbul adında bir kızı olan ünlü şovmen, boşanma söylentilerini yalanlamak için eşine Ulus’ta 5 milyon liraya bir ev almıştı.

Sözcü'den Yalçın Bel'in haberine göre Okan Bayülgen,5 milyon TL’ye ev aldığı eşi Şirin Ediger’le Adalar   Asliye Hukuk Mahkemesi’nde anlaşmalı olarak yollarını ayırdı…

Yaklaşık 6 yıl önce evlenen ve bu beraberlikten İstanbul isimli bir kızları olan Okan Bayülgen ve eşi Şirin Ediger’in boşandığı haberleri uzun zamandır magazin gündemini meşgul ediyordu. Hatta bu söylentileri yalanlamak için Okan Bayülgen eşine sürpriz bir şekilde  Ulus’tan 5 milyon TL’ye ev almıştı.

Şirin Ediger, Adalar Asliye Hukuk Mahkemesi’ne Okan Bayülgen’den boşanmak için başvurdu. Mahkeme, anlaşmalı olarak boşanmak isteyen çiftin boşanmasına karar verdi. Okan Bayülgen ve Şirin Ediger, 31 Aralık 2008’de Roma’daki Türk Büyükelçiliği’nde çok az davetlinin katıldığı bir nikahla evlenmişti.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde