Okan Bayülgen: Çok para kazanmıyorum

Okan Bayülgen: Çok para kazanmıyorum

Ünlü televizyon yıldızı ve şovmen Okan Bayülgen, ekonomi ve siyaset konularında ilk defa soruları yanıtladı.

Okan Bayülgen: Çok para kazanmıyorum
16px
24px
11.08.2010 05:35
ABONE OLgoogle

Ekonomik krize öngörüyle girdiklerini kaydeden Bayülgen, “ben ve ekibim krizden hiç etkilenmedik” dedi
Yaptığı televizyon programları, oynadığı reklam filmleri, fotoğrafçı yönü ile sürekli gündemde yer alan Okan Bayülgen, ekonomi ve siyaset konularında soruları yanıtladı.

Ekonomik krizi değerlendiren Bayülgen, krize öngörüyle girdiklerini ifade ederek, “Kriz dönemine arkadaşlarımı dikkatli olmaları konusunda sürekli uyardım. Sonuç olarak ben ve çalışanlarım krizden hiç etkilenmedikî dedi.

Kendisini işadamı olarak görmediğini kaydeden Bayülgen, şöyle konuştu:

ÇOK PARA KAZANMIYORUM

“.Kendimi tanıdığım işadamlarıyla karşılaştırdığımda bir yere koyamıyorum. Seveyim veya sevmeyeyim adamlar hakikaten işadamı. Benim parayla oynama gibi bir durumum yok. Yani bu parayı koyayım daha fazla para alayım durumları bana monopoly oyunu gibi geliyor. Bu oyundaki 'Ev alayım, arsa alayım. İnsanlar gelsin onları iflas ettireyim mantığını anlamıyorum ve sevmiyorum. Benim para kazanmaktan anladığım çalışma arkadaşlarımın ve benim ürettiğimin karşılığını almasıdır. Çok para kazanmıyorum. Fotoğraf çekiminden fotoğraf lirası, reklam çekiminden reklam lirası kazanıyorum. Bunlar da çok fazla liralar değil."

HIRSLI DEĞİLİM

"En büyük lüks istediğin zaman çalışıp istediğin zaman çalışmamaktır. Bu lüks hayatımda olduğu sürece ben çok zenginim. Benim zenginlik ölçüm dolu dolu bir sağlık sigortası ekstresini dert etmediğim bir kredi kartıdır. Bunun dışında bir de şunu almaya param yeter mi diye düşünmemektir. Bugün Türkiye'deki her adamın arabasının daha iyisini alacak param kadar param var. Artık bu para olsa da olur olmasa da. Bana bir hırs duygusu vermiyor.”

YOLLARIMIZI AYIRDIK

Kızının geleceği için birikim yapmadığını kaydeden Bayülgen, “Kızıma yapacağım en büyük yatırım onu sağlıklı ve donanımlı bir insan olarak yetiştirmektir. Onun dışında ben ölünce kızımın hanları hamamları olsun diye dileklerim yok” dedi.

Son zamanlarda programı ile ilgili gündemde olan “Rojin'i programına davet etti sonra da vazgeçti” iddialarıyla ilgili olarak da, “Rojin'İn programa çağırıldığından haberim bile yoktu. Bir arkadaşımız kendi başına davet etmiş, sonra da yine kendi başına gelmemesi yönünde karar almış. Zaten bu arkadaşla yollarımızı ayırdık. Benim programın pek çok etnik müziğin en çok yer aldığı programdır. Böyle bir şey yapmam mümkün değil” diye konuştu.

Referandumda herkes oy kullansın

Eylül ayında yapılacak olan referandumla ilgili de açıklamalarda bulunan Okan Bayülgen, herkesi oy kullanmaya davet etti. Bayülgen, “Oy kullanmadığı halde sürekli şikayet eden çok fazla insan var. Sonradan şikayet etmeye hakkın olması için oy kullanmalısın. 'Evet diyeceğim' ya da 'Hayır diyeceğim' deyip medya sitelerine malzeme olmak istemiyorum” diye konuştu.

SÖRFE EL ATACAK

Televizyon, reklam, fotoğrafçılık ve sinema gibi alanların dışında son zamanlarda sörfe el atmak istediğini kaydeden Bayülgen, bunun için kilo vermeye başladığını söyledi. Bayülgen, “Bora Kozanoğlu'nu işsiz bırakacağım” diye espri yaptı.

Zeynep Ceylan/Bugün

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde