Okan, Ağca'nın eski nişanlısını fena bozdu!

Okan, Ağca'nın eski nişanlısını fena bozdu!

Mehmet Ali Ağca'nın nişanlısı olarak gündeme gelen Rabia Kazan Licursi, Kral Çıplak’ta Okan Bayülgen'in konuğu oldu

Okan, Ağca'nın eski nişanlısını fena bozdu!
16px
24px
03.02.2012 14:56
ABONE OLgoogle

Mehmet Ali Ağca'nın nişanlısı olarak gündeme gelen Rabia Kazan Licursi, Kral Çıplak’ta Okan Bayülgen'in konuğu oldu. Okan Bayülgen'in konuğunu eleştirisi programa damgasını vurdu.

Mehmet Ali Ağca'nın nişanlısı olarak gündeme gelen ve son günlerde türbanını çıkardıktan sonra yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Rabia Kazan Licursi, Kral Çıplak’ta Okan Bayülgen ve Reyhan Tüysüz’ün konuğu oldu. Programa Bayülgen'in konuğuna yönelttiği samimiyet eleştirisi damga vurdu.
"Sizi biraz samimiyetsiz buluyorum"
Okan Bayülgen Kral Çıplak’ta konuğu olan Rabia Kazan Licursi’ye kendisini biraz samimiyetsiz bulduğunu söyleyerek konuğunu terletti. Bayülgen'in "Sizi böyle bulanlar var mı?" sorusu üzerine söz alan Licursi şöyle konuştu:
“Bulanlar var. Başörtüsünü istemeyerek taktığım için samimiyetsiz buluyor olabilirsiniz. Başörtüm, makyajım ile dikkat çekici kendine bakan bakımlı bir kadın olarak gördüğünüz için olabilir ”
Bayülgen başörtüsü ile ilgili kimse ile ilgili yorum yapmadığını ileterek “ben sizi başka konularda ürpertici buluyorum. Sizin içinizde bir şeyler yapmak için bir ateş yanıyor ve bu ateşi ifade edemediğinizi düşüyorum ve genelde politik olarak doğru olmaya çalıştığınızı düşünüyorum” dedi.
"Kitabımı okusaydınız böyle düşünmezdiniz"
Rabia Kazan Licursi ise Bayülgen'e cevap oalrak şunları söyledi:
“Kitabımı okusaydınız hiç böyle düşünmezdiniz. Bana böyle yaklaşan çok farklı dallardan yaklaşan arkadaşlar, düşmanlarım benim Tahran Melekleri kitabımı okuyunca çok farklı düşündüler. Ben Ortadoğu gazetesi yazarıydım. Sonra bir teröriste gazeteci lazımdı ve beni seçtiler. Rahmetli patronumuz Zeki Saraçoğlu’da teröristin avukatı ile beraber içeri girmemi sağladı. Ki o zaman 26 yaşındaydım. Dediğiniz gibi doğru bir şeyler yapma uğraşı içerisindeydim, bir gazeteciydim. Bana böyle bir röportaj yaparsan içeri girersen çok başarılı olacaksın dediler. Bende nişanlıyım diyerek, imza atarak içeri girdim. Belki bu da bir cesaret, belki sizi ürperten şeylerin bilinçaltınızda olan belki bu isim.” “O zaman şartlar öyle oldu. Benim de korktuğum bir şeydi. Öyle bir şey oldu ki bir anda ben olayların içerisinde buldum kendimi arkasından ne söylerse ne etsem zaten dinlenmezdi. Biliyorsunuz, medyaya bir kez düştüğünüzde istediğiniz kadar doğru söyleseniz de lekelenmiş oluyorsunuz. Halen bugün nişanlısı olmadığım nişanlı namzedini taşıyorum. Birisinin nişanlısı birisinin eşi gibi anonslar yapıyorlar."
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde