Öğrenci paketleri 67,5 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor

Öğrenci paketleri 67,5 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor

İster CarrefourSA marketlerinden isterse carrefoursa.com üzerinden, öğrencilerin en çok ihtiyaç duyduğu ürünlerden oluşan bir sepet, toplam 67,5 TL’ye doluyor.

Öğrenci paketleri 67,5 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor
16px
24px
29.08.2019 10:24
ABONE OLgoogle

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı öncesinde okul alışverişinde kaliteli ve güvenilir ürünleri, en uygun fiyat politikasıyla ailelerle buluşturuyor.

Ürünler CarrefourSA Kalite Güvence Departmanı tarafından incelenip onaylanıyor

Anaokulundan üniversiteye kadar ihtiyaç duyulan tüm kırtasiye malzemelerinin yanı sıra okul alışverişi kapsamındaki çanta, kıyafet, ayakkabı, eşofman takımları, iç çamaşırı ve hatta öğrenci odasından sarf malzemeye, küçük ev aletlerinden pişirme aparatlarına kadar toplam 1800 adet ürün, CarrefourSA’larda ve carrefoursa.com üzerinden müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Risk değerlendirmesine göre belirlenen ürünlerin Avrupa Birliği mevzuatları doğrultusunda akredite laboratuvarlar tarafından gerçekleştirilen test raporları CarrefourSA Kalite Güvence Departmanı tarafından incelenip onaylandıktan sonra reyonlarda yer almasına izin veriliyor.

Tek Tıkla Okul Alışverişi Kapınızda

CarrefourSA marketlerinde ve Carrefoursa.com üzerinden satılan ürünler arasında en uygun fiyatlı okul çantası 27,99 TL’den, 8’li kurşun kalemler 2,50 TL’den, beslenme kabı 6,99 TL’den, mataralar 10.99 TL’den, kalemtıraş ve silgi seti 2,98 TL, cetvel seti 2,49 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.  Öğrencilerin en çok ihtiyaç duyduğu ürünlerden oluşan bir sepet, CarrefourSA’da 67,5 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

CarrefourSA’dan UNICEF VE TOG’a Katkı Devam Ediyor

CarrefourSA marketleri ve Carrefoursa.com üzerinden 30 Eylül’e kadar yapılacak her okul çantası alışverişinin 1 TL’si UNİCEF’e bağışlanacak. Ayrıca Toplum Gönüllüleri Vakfı ( TOG ) ile bu yıl da iş birliği yapılarak CarrefourSA marketleri ve Carrefoursa.com üzerinden 30 Eylül’e kadar satılan 25 TL değerindeki kırtasiye paketleri, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde