Oğlunuz 'V yaka kazak' giyiyorsa eşcinsel

Oğlunuz 'V yaka kazak' giyiyorsa eşcinsel

Malezya Milli Eğitim Bakanlığı, V yaka kazak veya omuzdan kısa kollu tişört giyen erkek çocukların eşcinsel olma ihtimalinin yüksek olduğunu açıkladı.

Oğlunuz 'V yaka kazak' giyiyorsa eşcinsel
16px
24px
16.01.2013 15:57
ABONE OLgoogle

Malezya hükümet yetkilileri eş cinselliğin göstergelerini tespit ettiklerini iddia etti. Bir bültenle ailelere gönderilen raporda, Malezya Öğretmen Kurulu’na göre eğer erkek çocuklar V yaka kazak giyiyorsa çocukta eş cinsel eğilimleri olabilir.

Kılavuzda yazılanlara göre gençlerin tayt, açık renkli kıyafet giymesi de eşcinsel olabileceklerine dair kuvvetli bir işaret. Bunun yanında keskin hatlı fiziğe sahip erkeklerin de eşcinsel olma olasılığı yüksek.

Hükümet de öğretmenler kurulu tarafından hazırlanan kılavuzun arkasında. Eğitim Bakan Yardımcısı Mohd Puad Zarkashinot, bu kılavuzla homoseksüel, biseksüel ve transeksüelliğin belirtilerini erken teşhis edip yayılmasının önlenebileceğini söyledi.

Malezya’da bu kılavuzdaki yazılanları anlatmak için ülkede seminerler düzenleniyor. Zarkashinot kılavuzun çocukların daha sağlıklı yetişmeleri için hazzırlandığını söyledi.

Malezya’da eş cinsellik yasa dışı olarak kabul ediliyor. Geçen yıl Lady Gaga’nın Born This Way klibi eş cinselliği teşvik ediyor diye sansürlenmişti. Uluslararası Af Örgütü İngiltere’deki Viktoria Dönemi Malezya’da şimdi yaşanıyor” diyerek hükümeti eleştirdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde