Obama’yı takipte: Sağlık için 5 hareket!

Obama’yı takipte: Sağlık için 5 hareket!

Ece Vahapoğlu, ABD First Lady’si Michelle Obama’nın obeziteye karşı başlattığı ‘GimmeFive’ ‘Sağlık için 5 Hareket’i Türkiye’de başlattı.

Obama’yı takipte: Sağlık için 5 hareket!
16px
24px
03.03.2015 09:19
ABONE OLgoogle
Sportif yaşamıyla dikkat çeken sunucu yazar Ece Vahapoğlu, ABD First Lady’si Michelle Obama’nın obeziteye karşı başlattığı ‘GimmeFive’ ‘Sağlık için 5 Hareket’i Türkiye’de başlattı.

Amerika’da obeziteye karşı yaygınlaşan ‘Let’s Move’ (Haydi Hareketlen) kampanyasının beşinci yılında ABD Başkanı Barack Obama ve eşinin kamera karşısına geçerek başlattığı harekette insanlar #GimmeFive etiketiyle günlük spor egzersizlerini paylaşıyor ve beş kişiye meydan okuyor.

Sosyal medyada yayılan bu akıma, Beyonce, Ryan Seacrest, Mario Lopez gibi isimler instagram hesaplarından günlük spor egzersizlerinin beş tanesini yayınlayarak katıldı.

Herkes İçin Spor Federasyonu’ndaki görevi ve spor aşkıyla ünlü sunucu Ece Vahapoğlu da, kendi instagram hesabından en sevdiği beş spor hareketini göstererek Türkiye’de akımı ilk başlatan isim oldu.

Arda Turan, Hidayet Türkoğlu, Hülya Avşar, Özge Ulusoy ve Murat Boz’a meydan okudu!

Vahapoğlu, fitness, koşu ve yoga hareketlerinden oluşan hareketlerini #GimmeFive ve Türkçe #sağlıkiçin5hareket etiketleriyle Arda Turan, Hidayet Türkoğlu, Hülya Avşar, Özge Ulusoy, Murat Boz gibi ünlü isimlere meydan okuyarak paylaştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde